Giresunspor'da Hakan Keleş, Başakşehir maçı sonrası konuştu

31.10.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 22:59

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Giresunspor'da Hakan Keleş, Başakşehir maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir ile Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kozlarını paylaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabakada Karadeniz ekibi, Başakşehir'e 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"Sıkıntılar çekiyoruz"

Takımın kadro kalitesinin çok yeterli olmamasından yakınan Keleş "Planlarımız vardı. İlk yarı kontrollü oynayalım dedik. Geniş alanda iyi bir takımdı. Alanları daralttık ama yediğimiz bir top, geri düşmemize sebep oldu. 2. yarı öne çıkalım dedik, pozisyonlarımız da oldu ama rakibimizin kaliteli ayakları var. Biz gücümüzün yettiği kadar kadro kalitemiz çok yeterli olmadığından sıkıntılar çekiyoruz." dedi.

"Bu sene fazla destek alamıyoruz"

Başakşehir'in hak ettiği bir galibiyet aldığını dile getiren Keleş "Kaybettik, üzgünüz. Kötü gidiyoruz. İç sahada final maçlarımızdan bir tanesi var. İç sahada kaybetmememiz gerekiyor. Sıkıntılar çekiyoruz maddi manevi olarak. Buralar hiç kolay gelmedik. Bu sene fazla destek alamıyoruz, geçen sana daha fazla alıyorduk. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir üç puan aldılar diyebilirim." dedi.

İlgini Çekebilir
Başakşehir zirve yarışında "Ben de varım" dedi
Habere Git

"Çok fazla riske giremezdik"

Gelecek hafta oynayacakları İstanbulspor maçına dikkat çeken Keleş, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbulspor çok önemli bir maç Geçen hafta çok gol pozisyonuna girdik. Kontrollü oynamak zorundasınız. Çok fazla riske giremezdik. Alanları daraltmak istedik ama ön bölgede çıkamadık. 2. bölgeden 3. bölgeye çıkan takımdık. Hücumda sıkıntılar çektik. 2. yarı istatistikler biraz daha değişti. Ön taraftaki kalitemizle sonuca çok fazla etki edemiyoruz. Çok zorluklar çekerek buralara geldik. Birliktelik gerekiyor. Taraftarımıza çok büyük iş düşüyor. İnşallah bu maçta bunları başarırız."

Senin için hazırladığımız haberler