Fenerbahçeli İrfancan Kahveci'nin Eşi Sosyal Medyadan Ayrılık Sinyali Verdi

12.06.2023 - 22:06 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 22:19

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası zaferi sonrası İrfancan Kahveci'nin eşinin sosyal medya gönderisi olay yarattı. Milli oyuncunun hakkındaki ayrılık iddiaları kuvvetlendi.

Fenerbahçeli İrfancan Kahveci'nin Eşi Sosyal Medyadan Ayrılık Sinyali Verdi

AJANSSPOR-HABER

Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından kupanın sahibi olan Fenerbahçe’de transfer hareketliliği başladı. Kupa galibiyeti sonrası teknik direktör Jorge Jesus takımdan ayrıldığını duyurdu. Ayrılık sonrası oyuncuların takımdaki yıldızların gelecekleri merak edilirken yapılan bir paylaşım gündeme oturdu. 

Zafer pozlarının ardındaki ilginç ayrıntı

Kupa zaferinin ardından oyuncular ve ailelerinin zafer pozları sosyal medyada ilgi gördü. Fakat bu paylaşımlardan birinde yapılan açıklamalardan bir tanesi Fenerbahçe taraftarlarının dikkatini çekti. 

Kahveci önce paylaştı sonra sildi

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci’nin eşinin kupa zaferini kutladıkları pozların olduğu sosyal medya paylaşımının altına yazdığı açıklama taraftarlar tarafından veda mesajı olarak algılandı. Gözde Kahveci yaptığı paylaşımın altındaki açıklamayı birkaç dakika sonra kaldırdı. Bu paylaşımdan sonra Gözde Kahveci, açıklamayı düzeltip sadece Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabını etiketledi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Jesus'a: OBRİGADO
Habere Git

Veda sözleri ayrılık iddialarını güçlendirdi

Yapılan paylaşımda “Her şey için teşekkürler, seni hep hatırlayacağız Fenerbahçe.” açıklaması bulunuyordu.  Paylaşımın altındaki açıklamayı Fenerbahçe’den Hull City’ye transfer olan eski futbolcusu Ozan Tufan’ın eşi Rojin Tufan’ın da beğenmesi ayrılık iddialarını arttıran sebeplerden biri oldu. Bir diğer taraftan Gözde Kahveci’nin açıklamayı İngilizce olarak yazmış olması, açıklamada bir yazım veya bir çeviri hatası olması ihtimalini de akıllara getirdi.

Jesus yönetiminde 39 maça çıktı

İrfancan Kahveci bu sezon Fenerbahşe formasını Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde 39 maçta giyerken; 5 gol, 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler