"Kalan sağlar bizimdir"

16.07.2020 - 09:57 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 10:12

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan Victor Ruiz hakkında konuştu. İşte Sergen Yalçın'ın sözleri..

 "Kalan sağlar bizimdir"

Sergen’in Ruiz tepkisi: "Kalan sağlar bizimdir"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesi mart, nisan, mayıs aylarındaki ödemelerini almadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Victor Ruiz hakkında konuştu. 

Ligin bitimine iki hafta kala takımdan ayrılan Ruiz'in yokluğunu "Giden gider, kalan sağlar bizimdir" şeklinde yorumlayan Yalçın, kadrodaki isimlerin de Ruiz'in gidişine odaklanmamasını ve derbiyi düşünmesini istiyor.

İha'nın haberine göre; Fenerbahçe'yle kritik bir derbiye çıkacak olan siyah-beyazlılarda genç teknik adam, Ruiz'in gidişini çok fazla problem etmedi.

Sergen Yalçın'ın gözü Burak'ta

Öte yandan  dün yapılan antrenmanda bireysel çalışan ve ardından düz koşu yapan Burak Yılmaz'la ilgili olarak sağlık ekibiyle görüşen Sergen Yalçın, golcü futbolcunun durumuyla ilgili bilgi aldı.

Tedavisi hızlandırılmış şekilde ilerleyen Burak Yılmaz'ın derbide takımı yalnız bırakmak istemediği ve forma giymek için tüm şartları zorlamak istediği öğrenildi. Bu oyuncunun dışında ağrıları azalan ve dün takımla birlikte çalışan Boateng'in de Fenerbahçe karşısında forma giyebilecek olması, yüzleri güldürdü.

Bugün yapılacak olan antrenmanla birlikte hazırlıklarını sürdürecek olan siah beyazlılarda Sergen Yalçın, tüm takımı derbiye motive etmek için çalışıyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler