Kalinic transferinde son durum! Beşiktaş...

18.09.2020 - 09:16 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 09:23

Son dakika Beşiktaş haberleri: Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kalinic ile anlaştı mı? Transferle ilgili son gelişmeler neler? Atletico Madrid'in nasıl bir beklentisi var? İşte detaylar...

Kalinic transferinde son durum! Beşiktaş...

AJANSSPOR-HABER

Burak Yılmaz’ın Lille’e transfer olmasının ardından Beşiktaş, forvet transferi için düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların gündeminde Nikola Kalinic var. Kalinic transferinde yeni bir gelişme var mı? Nikola Kalinic, Beşiktaş’a transfer olacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde…

Beşiktaş iyi bir golcü için titizlikle çalışıyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, forvete mutlaka takviye yapmak istediklerini anlattı. Sergen Yalçın’ın talebi doğrultusunda harekete geçen yönetim, forvete iyi bir ismi kazandırmak için uğraş veriyor.

Kalinic, Vida’dan Beşiktaş hakkında bilgi aldı

32 yaşındaki Hırvat futbolcu Nikola Kalinic Beşiktaş’ta listenin ilk sırasında. Fanatik’in haberine göre; Nikola Kalinic, vatandaşı Domagoj Vida ile görüştü ve siyah-beyazlılarla ilgili bilgiler aldı.

Kalinic’e başka takımlar da transferde ilgi gösteriyor

Kalinic’in Atletico Madrid ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Golcü isme İspanya’dan Getafe, İngiltere’den ise Stoke City ve Fulham da ilgi gösteriyor.

Atletico Madrid, Kalinic’i kadroda düşünmüyor

Kalinic, Roma’da geçen sezon kiralık oynamıştı. Futbolcu Atletico Madrid’de yeni dönemde planlar arasında yer almıyor.

Atletico’nun mali beklentisi ne?

Madrid ekibi, Kalinic’in tüm hakları için 4 milyon Euro beklenti içinde. Mali uzlaşma sağlanırsa futbolcu Beşiktaş ile sözleşme imzalamaya sıcak bakıyor.

Kalinic geçen sezon kaç gol attı?

Golcü futbolcu geçen sezon Roma’da 19 maçta 5 gol 2 asistlik performans sergiledi. Kalinic daha önce kariyerinde Milan, Fiorentina, Dnipro, Blackburn Rovers ve Hajduk Split formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler