Kalpar 'İyi başladığımız bir maçta...'

17.12.2017 - 17:59 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 17:59

TFF 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 1-0 mağlup olan Elazığspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının karşılaşmada büyük bir arzu ve istekle mücadele etmelerine rağmen golü bir türlü bulamadıklarını ifade etti.

Video - Hüseyin Kalpar'ın basın toplantısı

Puan cetvelinde yükselme anlamında önemli bir maç olmasına rağmen bu fırsatı değerlendiremediklerini belirten Kalpar, şöyle konuştu:

"İyi başladığımız bir maçta kendi hatamızdan yediğimiz bir gol bizi mağlup duruma düşürdü. Rakibe fazla verdiğimiz pozisyon da yok. Oyuncularımın arzu ve isteği, mücadelesi hata da yapsalar çok doğruydu. Ofansif yönden üretken olamadığımız için çok fazla gol pozisyonuna giremedik. Mücadele açısından iyi olduğumuz bu maçı mağlup olarak kapattık. Bunu hak etmedik."

Ligde ilk yarının bitmesine bir maç kaldığını anımsatan Kalpar, ikinci yarıda eksik bölgelere transfer yaparak iyi bir takıma dönüşebileceklerini aktardı.

Senin için hazırladığımız haberler