Vakıfbank, Fenerbahçe'yi yenerek liderliğe oturdu

23.01.2022 - 18:52 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 20:42

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 16'ncı haftasında derbi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe Opet ile VakıfBank karşı karşıya geldi. İşte karşılaşmanın detayları...

Vakıfbank, Fenerbahçe'yi yenerek liderliğe oturdu

AJANSSPOR HABER

Misli.com Sultanlar Ligi'nin 16'ncı haftasında tüm biletlerin satıldığı ve adeta kapalı gişe oynanan büyük maçta VakıfBank ile Fenerbahçe Oper karşı karşıya geldi. Zirve mücadelesinde kazanan taraf VakıfBank oldu. Son Dünya Şampiyonu, sarı lacivertlileri 3-1 mağlup etti.

İşte Set Sonuçları

Zorlu mücadele beklendiği üzere çekişmeli başladı. Nefesleri  kesen ilk seti VakıfBank alırken, ikinci sette Fenerbahçe Opet, dengeyi sağladı. Üçüncü sette de korakor bir mücadele vardı. Bu seti alan Vakıf, 2-1 öne geçti. 4. sette Fenerbahçe, erken pes edince derbiyi kazanan sarı siyahlı VakfıBank oldu.

 

1. set sonucu: 27-25 (VakıfBank lehine)

2. set sonucu: 25-23 (Fenerbahçe Opet lehine)

3. set sonucu: 25-21 (VakıfBank lehine)

4. set sonucu: 25-10 (VakıfBank lehine)

Koltuk el değiştirdi

Bu sonuçtan sonra liderlik koltuğu da değişti. VakıfBank, 16 maçın sonunda 14 galibiyetle puanını 41'e çıkartarak, zirveye yerleşti. 13 galibiyette kalan Fenerbahçe Opet ise 39 puanla ikinci sıraya geriledi. Misli.com Kadınlar Voleybol Ligi'nde 14 takım mücadele ediyor.

Mahfi Eğilmez'ten yönetime Terzic tweet'i

Fenerbahçe Opet'in VakıfBank'a yenilmesinden sonra sosyal medyadan başantrenör Zoran Terzic'e yönelik tepkiler vardı. Terzic, gelen eleştiriler sonrası trend topic oldu. Eleştiren isimlerden biri de voleybola ilgisiyle bilinen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez'di. Fenerbahçeli olan Eğilmez, attığı tweet'te şunları yazdı: "Fenerbahçe yönetimine açık tweet: Fenerbahçe Opet kadın voleybol takımı aslında ligin en iyi takımı ama maalesef antrenörü Terziç bu takımı oynatamıyor. İstediği kadar şöhretli olsun Terziç bu takımın başında durduğu sürece Fenerbahçe Opet şampiyon olamaz. Söylemedi demeyin."

Senin için hazırladığımız haberler