Çorum FK Ahmet İlhan Özek Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

11.07.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 22:46

1.Lig'e veda eden Altınordu'nun kaptanı Ahmet İlhan Özek ligin yeni ekibi Çorum FK ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Çorum FK Ahmet İlhan Özek Transferinde Mutlu Sona Ulaştı

Nazım Türknas-AJANSSPOR

İzmir’in köklü kulüplerinden Altınordu’da kaptan Ahmet İlhan Özek, Spor Toto 1.Ligin yeni ekibi Çorum Futbol Kulübü ile anlaştığı ve perşembe günü resmi imza atacağı öğrenildi. 

Tecrübeli isim 3 sezonun ardından İzmir'e veda etti

3 sezondur kırmızı-lacivertli formayı başarıyla terleten Ahmet İlhan, bugün şahsi sosyal medyasından duygusal bir yazı ile kulübünden ayrıldığını açıklamıştı. Bu 3 sezonda toplam 94 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 33 gol atmış ve 12 asist yapmıştı. 

Çorum FK'da başkan transferde ince eleyip sık dokuyor

Bu sezon yapmış olduğu flaş transferler ile oldukça dikkat çeken Çorum Futbol Kulübünde başkan Oğuzhan Yalçın’ın bu transferde çok hassas davrandığı ve 35 yaşındaki futbolcu ile yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Çorum FK'ya gitti! Anlaşma detayları...
Habere Git

Altınordu dayanamadı Çorum basamak atladı

Altınordu, geçtiğimiz sezon TFF 1. Ligde 35 puanla sürpriz bir şekilde 16. sorada yer alarak ligden düşmüştü. Çorum FK ise TFF 2.Lig Beyaz Grupta 79 puanla lider olarak TFF 1. Lige yükselmiş ve tarihinde ilk kez bu ligde oynamaya hak kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler