Tarsus İdman Yurdu - Karacabey Belediyespor: 2-2 | Penaltı: 1-4 (Maç Sonucu - Özet)

24.05.2022 - 23:19 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 23:31

2-2 biten TFF 2. Lig play-off yarı finalinde Karacabey Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu'nu penaltılarda 4-1 geçti. Play-off finaline yükselen Karacabey, Bodrumspor'un rakibi oldu.

Tarsus İdman Yurdu - Karacabey Belediyespor: 2-2 | Penaltı: 1-4 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig play-off yarı finalinde Tarsus İdman Yurdu ile Karacabey Belediyespor karşı karşıya geldi. İlk maçın büyük mücadeleye sahne olduğu fakat gol sesinin çıkmadığı eşleşmede rövanş maçı gollü geçti. Normal süresi ve uzatma devreleri 2-2 berabere biten maç penaltılara gitti. Seri penaltı vuruşlarının ardından Karacabey Belediyespor, 4-1 kazandı.

İlk yarıda 3 gol

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollere sahne oldu. 19. dakikada Karacabey Belediyesporlu Bekir Can Kara durumu 1-0 yaptı. Golden 5 dakika sonra ise Tarsus İdman Yurdu'ndan cevap geldi. Cengiz Ötkün, skorda tekrar eşitliği sağladı. İlk yarının son anlarında ise 45+1. dakikada Tarsus İdman Yurdu, Artun Akçakın'ın golü ile 2-1 öne geçti.

Karacabey penaltıyla yakaladı

Karşılaşmanın ikinci yarısında Karacabey Belediyespor, kazandığı penaltı ile durumu 2-2 yaptı. 64. dakikada beyaz noktaya gelen Uğur Türk, penaltıyı gole çevirmeyi başardı.

Eşitlik bozulmadı penaltılara gidildi

Normal süresi 2-2 beraberlikle biten maçın uzatma devrelerinde gol sesi çıkmadı. Seri penaltı vuruşlarına giden mücadelede Karacabey Belediyespor, kaleci Veysel'in 2 penaltı çıkardığı anlarda rakibi karşısında 4-1 üstünlük sağladı ve TFF 2. Lig play-off finaline yükselmeye hak kazandı.

Bodrumspor - Karacabey Belediyespor maçı ne zaman, nerede, hangi statta?

Bodrumspor ile Karacabey Belediyespor arasında oynanacak TFF 2. Lig play-off finali 29 Mayıs Pazar günü başlayacak. Karşılaşmanın nerede oynanacağı ise henüz açıklanmadı. İzmir'de yapılacağı tahmin edilen play-off finalinde İstanbul ve Ankara gibi şehirler de alternatifler arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler