Karacabey'den Fenerbahçe'ye mesaj: "Kupa Bursa'da kalsın"

16.12.2020 - 15:25 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 15:33

Misli.com 2. Lig takımlarından Karacabey Belediye Spor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Karacabey'in ortağı ve yöneticisi Remzi Cinoğlu, kupa maçı öncesi konuştu. Karacabey'in hedefleri neler, Fenerbahçe maçı için planları ne? İşte yanıtı...

Karacabey'den Fenerbahçe'ye mesaj: "Kupa Bursa'da kalsın"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR ÖZEL

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Karacabey Belediye'nin ortağı ve yöneticisi Remzi Cinoğlu, mücadele öncesinde Ajansspor'un sorularını yanıtladı. Remzi Cinoğlu, kupada sürprizler olduğunu ve Fenerbahçe karşısında bu akşam sürpriz yapmak istediklerini açıkladı. Daha önce Bursaspor başkanlığı da yapan Cinoğlu, kupanın Bursa'da kalmasını istiyor.

"Fenerbahçe'ye bir sürpriz yapalım istiyoruz"

Kulüp olarak kupada iyi işler yaptıklarını anlatan Cinoğlu, "Karacabey'in kupada bu seviyeye gelmesi bizleri çok memnun ediyor. Oyuncularımızın başarısından dolayı onlara teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe favori olsa da kupa maçlarında sürprizler oldu. Bir sürpriz yapalım diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Altyapıyı kurmak ve bir üst lige çıkmak niyetindeyiz"

Temel hedefleri hakkında konuşan Remzi Cinoğlu, "Bizim temel hedefimiz önce 2. Lig'de kalıcı olmak, daha sonra bunun üzerine koyarak gitmek. B0aşarılar kazanmak istiyoruz. Altyapıyı oluşturmak, bir üst lige çıkmak gibi niyetimiz var" diye konuştu.

"Fenerbahçe'yi yenmek imkânsız değil"

Fenerbahçe'nin ligde sıkıntılı olmasının kendi oyun planlarını etkilemeyeceğini ifade eden Karacabey yöneticisi, "Rakibimiz Fenerbahçe gerçekten çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Onlar da evlerinde beklenen başarıyı bence gösteremedi. Kazanmak imkansız değil" dedi.

"Ziraat Türkiye Kupası Bursa'da kalsın istiyoruz"

Daha önce Bursapor'un genel kaptanlığını ve başkanlığını yapan Remzi Cinoğlu, "1986'da Bursaspor'un genel kaptanlığını yaparken kupayı kazanmıştık. Karacabey olarak inşallah kupada finale kalırız. Ben kupanın Bursa veya ilçelerinde kalmasını isterim" görüşünü paylaştı.

"Bursaspor, hak ettiği ligde değil"

Bursaspor, kupada tur atlarken Batuhan Kör'ün performansı konuşulmuştu. Ayrıca Ali Akman da büyük kulüplerin gündeminde. Bu konuda ise Bursaspor'un eski başkanı ve Karacabey yöneticisi, "Ali Akman ve Batuhan Kör çok iyi işler yapacak. Bursaspor ve yetiştirdiği futbolcular kendilerini göstermeye başladılar. Türk futboluna kendilerini kabul ettirmeye başladılar. Bursaspor, içine düştüğü ekonomik sıkıntılar sebebiyle hak etmediği bir ligde oynuyor. Bursaspor, Süper Lig'de olmalı. Bu genç yeteneklerin sayılarının artmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"Heykel dikiyorsak yap her efsaneye yapalım ya da..."

'Timsah yürüşü'nün mucidi Mususi'yi en iyi tanıyan isimlerden biri olan Cinoğlu, 15 yıl önce vefat eden eski futbolcu ile ilgili ise şu sözleri söyledi:

"Mususi deyince aklıma tabii ki 'timsah yürüyüşü' geliyor. Bursaspor'a çok faydalı oldu. Değer kattı. Halen Bursasporlu futbolcular onun sevincini tekrarlıyorlar. Mususi gibi semboller her zaman hatırlanır. Mesela Batalla'ya heykel dikildi. Batalla'nın yeri tabii ki ayrıdır. Heykel dikiyorsak ya hepsine yapmalıyız ya da hiç kimseye yapmamalıyız. Tabii ki subjektif bir fikir."

Senin için hazırladığımız haberler