Monaco - Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

06.10.2022 - 09:32 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 09:46

UEFA Avrupa Ligi gruplarının 3. maçında temsilcimiz Trabzonspor Fransa ekini Monaco'nun konuğu oluyor. Ma. hangi kanalda, muhtemel ilk 11'ler ve detaylar...

Monaco - Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, Fransa temsilcisi Monaco'nun konuğu oluyor. Zorlu karşılaşma ne zaman, saat kaçta gibi aramaların yanı sıra maçın hangi kanalda olacağı da merak konusu olmaya başlandı. Avcı'nın öğrencileri 3 puanla ikinci sırada yer alırken Monaco'dan galibiyet ile ayrılıp puanını 6 yapmak istiyor. İşte zorlu maça dair merak edilenler...

Monaco - Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi maçı olan Monaco- Trabzonspor maçı 6 Ekim Perşembe günü saat19:45'te başlayacak.Trabzonspor- Monaco maçı EXXEN platformundan yayınlanacak. EXXEN platformunun UEFA maçlarını 5 gün boyunca ücretsiz olarak izleme uygulaması sayesiyle Trabzonspor- Monaco maçını Exxenspor'a üye olan kişiler 5 gün boyunca ücretsiz olarak izleyebilecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı da haberimizde yer alacaktır. 

Maçın hakemi belli oldu

Zorlu karşılaşmayı Gürcistan Futbol Federasyonundan Giorgi Kruashvili yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemleri ise Levan Varamishvili ve Zaza Pipia olacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Monaco'ya hazır!
Habere Git

Avrupa'da 144. randevu

UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco karşılaşacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarında 144. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, Avrupa'da oynadığı 143 maçta 51 galibiyet, 37 beraberlik, 55 yenilgi aldı.

Trabzonspor'da kimler eksik?

Trabzonspor'da Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz'ün sakatlıkları sürüyor.
 

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu yıldızın menajeri duyurdu! Rusya...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler