Giresunspor - Medipol Başakşehir: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

15.05.2022 - 20:30 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 21:00

Süper Lig'de Giresunspor ile Medipol Başakşehir karşılaştı. Maç 1-1 berabere bitti. Avrupa için Alanyaspor ile yarış içinde olan Başakşehir, kritik kayıp yaşadı.

Giresunspor - Medipol Başakşehir: 1-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında GZT Giresunspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere bitti. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Medipol Başakşehir, Alanyaspor ile girdiği yarışta bitime 1 hafta kala kritik 2 puan kaybetti.

Başakşehir Okaka'yla öne geçti

Medipol Başakşehir, GZT Giresunspor deplasmanında Okaka'nın golü ile öne geçmeyi başardı. Mücadelenin 45+2. dakikasında sol çaprazdan Tolgay'ın ortasında Giresunspor savunmasından seken topu penaltı noktasının gerisinde önünde bulan Okaka, sağ ayağıyla kalecinin sağına sert vurdu ve topu ağlara yolladı.

Giresun'un cevabı ikinci yarıda geldi

Ev sahşbi GZT Giresunspor, Avrupa'yı heedefleyen Medipol Başakşehir'e Perez ile cevap verdi. Sol kanatta kazanılan kornerde Chiquinho arka direğe kesti. O bölgeye koşu atan Perez, kafayla topu ağlara göndererek, eşitliği sağladı.

Başakşehir'den kritik kayıp!

Giresunspor deplasmanında 2 puan kaybeden Başakşehir, Avrupa'yı uçuruma sürükledi. Alanyaspor'un önünde 4. sırada bulunan İstanbul temsilcisi, 2 puan kaybederek Alanyaspor ile arasındaki farkın 1 puana düşmesine engel olmadı. Avrupa yolundaki yarış son haftaya kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler