Karafırtınalar: "G.Saray'a büyük katkı sağlayacak"

01.02.2020 - 12:17 | Son Güncellenme: 01.02.2020 - 09:17

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Erken Süer'le ilgili konuşan eski hocası Sait Karafırtınalar, "Erkan'ı 3 yıl önce A takıma çağırdık. O zaman çok ufaktı. Çekingen olması beklenirken çok özgüvenliydi. Çok daha fazla olgundu ve dikkatimizi çekti" dedi.

Erkan Süer'i ilk keşfeden isim olan Sait Karafırtınalar, 18 yaşındaki genç oyuncuyu Fanatik'e anlattı.

Karafırtınalar, şöyle konuştu:

“Boluspor’da Erkan Süer’e şans verdik. Kampa götürdük ve profesyonel sözleşme imzalanmasını istedik. O da verilen şansı iyi değerlendirdi. Allah yolunu açık etsin... Erkan Süer’i 3 yıl önce A takıma çağırdık. O zaman çok ufaktı. Çekingen olması beklenirken çok özgüvenliydi. Çok daha fazla olgundu ve dikkatimizi çekti...

Çok önemli isimlerin olduğu takımda hiçbir etki altında kalmadan topu kullanabiliyordu. Bizim dikkatimizi çeken tarafı o olmuştu. Sakinliği ve topla olan ilişkisi çok iyidir. Hucümun her bölgesinde oynayabiliyor. Orta sahada, kenarlarda oynayabiliyor. 10 numarada da görev alabiliyor... Hem de skorer bir oyuncu. Bir sakatlık geçirdi, o tempolarda o yaşta mücadele etmek kolay değil. Ama kısa sürede geri döndü. Zaman zaman forma şansı da buldu. Bence ilerleyen zamanlarda Galatasaray’a katkı sağlayacaktır.”

Senin için hazırladığımız haberler