Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Tolunay Kafkas oldu

10.03.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 16:44

Trendyol Süper Lig ekibi Vavacars Fatih Karagümrük'te teknik direktör Şota Arveladze'nin ardından göreve Tolunay Kafkas'ın getirildiği açıklandı. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Tolunay Kafkas oldu

AJANSSPOR - HABER

Fatih Karagümrük'te Süper Lig'in 29. haftasında dün Trabzonspor karşısında alınan 5-1'lik yenilginin ardından görevinden istifa eden teknik direktör Şota Arveladze'nin ardından yeni teknik direktör açıklandı.  

Tolunay Kafkas yeni teknik direktör oldu

İstanbul ekibinde Gürcü hocanın yerine teknik direktörlük görevine 2 Ekim 2023'ten bu yana boşta olan Tolunay Kafkas göreve getirildi.

İlgini Çekebilir
Türkiye'yi seçen Can Uzun hakkında resmi transfer açıklaması! Yeni adresi...
Habere Git

Kırmızı siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile anlaşmıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Son olarak Ankaragücü'nü çalıştırdı

55 yaşındaki Tolunay Kafkas, son olarak Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde görev yapmıştı. Başkent ekibi 20 maç takımın başında kalan Kafkas ise 2 Ekim 2023'te karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın kasası dolacak! 45 milyon euro...
Habere Git

Karagümrük düşme hattında

Vavacars Fatih Karagümrük, 29. haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 yenilgi sonucunda 29 puanla 17. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler