Kardashian'ların yıldızı kim? Oğlu Saint pot kırdı...

19.10.2023 - 14:12 | Son Güncellenme: 19.10.2023 - 14:18

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Bukayo Sako... Amerikalı eality şov yıldızları Kardashian kardeşlerin futbol turundaki yıldızları belli oldu. Detaylar.

Kardashian'ların yıldızı kim? Oğlu Saint pot kırdı...

AJANSSPOR-HABER

Kardashian kardeşler favori futbolcularını Bukayo Saka ve Lionel Messi'yi Arsenal ve PSG turlarında izledikten sonra açıkladılar. 

Ne olmuştu?

Kim Kardashian geçen yıl oğlu Saint'ı da yanına alarak Arsenal ve PSG turuna çıktı. Emirates ve Parc des Princes Stadyumları'nda dikkatleri üzerlerine çeken Kardashian'lar, daha sonra Temmuz ayında Cristiano Ronaldo'yu hazırlık maçında izlemek için Japonya'ya gitti. 

Kardashian'ların şovunun son bölümü 2022-23'teki İngiltere ve Fransa gezilerini kapsıyor. Kim bu bölümde Kylie'ye "Önce Londra'da Arsenal maçını izleyeceğiz. Sonra da PSG'nin maçı için Paris'e gideceğiz. Kendall orada olacak ve çok eğlenceli olacak" diyor. Bölümün ilerleyen kesiminde ise Emirates'e giderken Kim ve diğer ebeveynler çocuklara en çok sevdikleri oyuncuyu sordular. Çocuklar Arsenal'in forveti Saka yanıtını verdi. 

İlgini Çekebilir
Derbi öncesi Burak Yılmaz'a "Baba" destek
Habere Git

"Bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibi"

Kim oğlu Saint'ın futbol deneyimi yaşamasına izin verdiğini söylerken, "Londra'dayız ve biraz dinlendik. Böylece bu akşamki Arsenal maçında olacağız. Bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibi. Futbol oynadım ve Saint'ın çok eğlenerek bu spora aşık olduğundan emin olmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Oğlu Miami turunda pot kırdı

Kim Kardashian ve oğlu Saint'in Mimai ziyareti ise bir pota sahne oldu. Lionel Messi'li Miami'yi ziyaret ederken Saint'in Arsenal formasını çıkardığı gözlendi. 

Kameralan kapandığında ise Saint'ın "Bu hayatımın en kötü günü" dediği işitildi. Kim Kardashian ise "Kes şunu Saint" diyerek olayı geçiştirmeye çalıştı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Kerem ve Abdülkerim kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler