Karim Hafez'e gelen transfer teklifi var mı? Canlı yayında açıkladı...

10.07.2020 - 17:05 | Son Güncellenme: 10.07.2020 - 17:11

Karim Hafez'e gelen transfer teklifi var mı? Canlı yayında açıkladı...

Yeni Malatyaspor'un Mısırlı futbolcusu Karim Hafez, deplasmanda alınan Sivasspor galibiyeti, ligde karşılaşacakları Beşiktaş maçı ve transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Karim Hafez, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

"Sivasspor galibiyeti çok önemliydi"

Sivasspor galibiyetiyle sözlerine başlayan Hafez, "Sivasspor galibiyeti çok önemliydi. Zor bir maçtı. Her şeyden önce çok mutluyuz. Galibiyetin bizi 3 sıra yukarı çıkarması da çok önemli. Hocamız bizi çok iyi motive etti. Sonuçta da başardık. İyi hazırlanmıştık. Önemli bir galibiyet" dedi.

"Beşiktaş'a karşı kazanabiliriz"

Ligde sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş maçına değinen Hafez, "Evet, kazanabiliriz maçı. Hocamız Sivas'taki galibiyeti unutmamızı ve pazartesi maçına odaklanmamızı söyledi. Biz Beşiktaş'a karşı kazanabiliriz. Tam konsantre olarak bunu başarabiliriz. Tüm mantalitemizi bu maça göre ayarladık" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş'ta Atiba, Burak ve Gökhan'ı beğeniyorum"

"Beşiktaş'ta hangi oyuncuları beğeniyorsun?" sorusu üzerine Hafez, "Beşiktaş çok iyi bir takım. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Bütün takım olarak iyi ekip. Amaçları ligi 3. sırada bitirmek. Bunu dün de gördük. Amacımız maçı kazanmak. Atiba, Burak ve Gökhan'ı beğeniyorum. Genel itibarıyla güçlü bir ekip ve zor bir maç olacak. Biz galibiyete hazırız. Maçı kazanmak için her şeyi yapacağız" açıklamasını yaptı" ifadelerini kullandı.

Transfer teklifi aldı mı?

"Sezon sonu sözleşmen bitiyor ve ismin Olympiakos, PAOK ve Panathinaikos takımlarıyla anılıyor. Sana gelen bir transfer teklifi var mı?" sorusu üzerine, Hafez, "Dürüst olmak gerekirse bir teklif yok ama konuşmalar var. Ancak teklif aldığımı söyleyemem. Amacım kalan maçlara odaklanmak. Takımın ligde kalması birinci ödevimiz. Sonra ne olacak onu şu an düşünmüyorum" dedi.

"Son olarak Trabzonspor, Galatarsay, Beşiktaş, Fenerbahçe'den transfer teklif var mı?" sorusu üzerine Hafez, "Hayır, hiçbir bilgim yok ve bu konu hakkında bilgi edinmedim" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler