Konyaspor Kalecisi Sehic, Adana Demirspor'a Verilen Penaltıya İsyan Etti

19.04.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 19.04.2023 - 23:36

Süper Lig'de Konyaspor, Adana Demirspor karşısında 2-1 kaybetti. Ibrahim Sehic, maçın ardından Adana Demir'e verilen penaltı hakkında açıklama yaptı.

Konyaspor Kalecisi Sehic, Adana Demirspor'a Verilen Penaltıya İsyan Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor, Adana Demirspor'u ağırladığı mücadeleyi 2-1 kaybetti. Adana Demirspor, 3 puanı kazandığı golü 56. dakikada penaltıdan kaydetti. Konya kalecisi Ibrahim Sehic, maçın ardından penaltı hakkında açıklama yaptı.

48'de Akintola kırmızı gördü

Skor 1-1 berabere devam ederken maçın 48. dakikasında Akintola kırmızı kart görerek Adana Demirspor'u 10 kişi bıraktı. Akintola'nın Bouchalakis'e yaptığı faul sonrası VAR uyarısıyla monitöre giden Sarper Barış Saka, direkt kırmızı kartına başvurdu.

5 dakika sonra Adana Demir penaltı kazandı

Akintola'nın kırmızı kart görmesiyle eksik kalan konuk ekip Adana Demirspor, 5 dakika sonra penaltı kazandı. Onyekuru, sağdan savunma arkasına sarkan Ndiaye'ye aradan pasını gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ndiaye, Sehic'in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem, beyaz noktayı işaret etti.

İlgini Çekebilir
Konya'ya Demir yumruk
Habere Git

Ndiaye, top ile Sehic'i ayrı köşelere gönderdi

Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Ndiaye, top ile Sehic'i ayrı köşelere göndererek ağları havalandırdı. Adana Demirspor, bu golle Konyaspor deplasmanında 2-1 kazandı.

"Hayatımda böyle bir penaltı görmedim"

Mücadelenin ardından açıklamada bulunan Konyaspor kalecisi Ibrahim Sehic, "İlk yarıda çok şans yakaladık fakat değerlendiremedik. Kariyerimde 500'e takın maç oynadım ama hayatımda böyle bir penaltı görmedim" dedi.

"Hakem kırmızıyı telafi etmek için rakibe penaltı verdi"

34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, "Kırmızı karttan sonra hakem telafi etmek için rakibe penaltıyı verdi. Penaltı kararından sonra VAR'a bile bakılmadı. Burada haftalardır emek veriyoruz fakat birisi geliyor, tüm emeklerimizi yok ediyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler