Kartal 11'ini belirledi! İki orta sahadan biri Ludogorets maçına stoper çıkacak

07.11.2023 - 10:22 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 10:45

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Ludogorets ile karşılaşacak. Çok sayıda eksik futbolcusu bulunan İsmail Kartal, ilk 11'ini belirledi. İşte detaylar.

Kartal 11'ini belirledi! İki orta sahadan biri Ludogorets maçına stoper çıkacak

Bu sezon ilk puan kaybını Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor karşısında yaşayan Fenerabahçe sakatlıklarla mücadele ediyor. Sarı-Lacivertliler, birçok eksiği bulunurken UEFA Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanına çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal, Ludogorets maçında sahaya süreceği 11'i belirledi.

Fenerbahçe, sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz ve Fred'i Ludogorets maçında kullanamayacak. Mert Hakan Yandaş'ın da maça yetişmesi beklenmiyor. Samet Akaydin ve Mert Müldür ise UEFA'ya bildirilen kadroda yer almamıştı. Bu durum İsmail Kartal'ın 11 oluşturmasını zorlaştırdı.

Crespo ya da İsmail Yüksek stoper oynayacak!

Fanatik'te yer alan habere göre Ludogorets maçında Miguel Crespo ve İsmail Yüksek'ten biri stoperde diğeri ise orta sahada görev yapacak. Miha Zajc da 11'de yer alırken yedek kulübesinde A takımdan bir orta saha yer almayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye bir iyi, bir kötü haber
Habere Git

Ferdi, Osayi, Jayden'ın yeri garanti

Savunma hattında Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel bek pozisyonlarında yer alacak. Asıl mevkisi sol bek olan Jayden Oosterwolde ise zorunluluktan stoper oynayacak.

Hücumda rotasyon

UEFA B listesinde isimleri yer alan altyapı oyuncuları Muhammet İmre, Kaan Akyazı ve Efekan Karayazı’nın kulübede yer almaları bekleniyor. İsmail Kartal hücum hattında da rotasyona giderek Cengiz Ünder, Ryan Kent ve Michy Batshuayi'yi sahaya sürebilir. Forvet arkasında ise Szymanski ile İrfan Can Kahveci arasından seçim yapılacak.

Ludogorets - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Ludogorets ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Konferans Ligi maçı 9 Kasım Perşembe günü, saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma Huvepharma Arena'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler