Kartal evinde Başakşehir'i ağırlıyor!

09.10.2016 - 09:01 | Son Güncellenme: 09.10.2016 - 10:10

Spor Toto Süper Lig’de 6’ıncı haftayı 1-0’lık Rizespor galibiyetiyle tamamlayan Beşiktaş, milli arada bugün Başakşehir’le maça çıkacak.

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda milli maçlar sebebiyle verilen arada geçen ay Gaziantepspor’la karşı karşıya gelen ve yeni transferleri test etme imkanı sağlayan Siyah-Beyazlılar’da bugün, kadroda fazla forma şansı bulamayan isimler görev yapacak.

Takımın başarılı teknik adamı Şenol Güneş’in, Süper Lig’de 6 haftanın sonunda topladıkları 16 puanla liderlik koltuğunda oturan Başakşehir karşısında; Luiz Rhodolfo, Atınç Nukan, Necip Uysal, Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu gibi isimlere forma vermesi bekleniyor.

Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş ile Başakşehir arasında oynanacak olan hazırlık mücadelesi bugün saat 16.00'da başlayacak Karşılaşma, A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geleceği bu maçta belli olacak

Zorlu karşılaşma içerisinde takımın 4-2-3-1’lik oyun formasyonunda değişikliklere gidecek olan şampiyon hocanın, savunma ve orta alan kurgusunda değişikliğe gidebileceği bildirildi.

Öte yandan Cenk Tosun’un sezona formda başlaması ve Porto’dan Vincent Aboubakar’ın transfer edilmesi sonrasında takımda üçüncü forvet konumuna düşen Ömer Şişmanoğlu’nun son durumu bu karşılaşmayla birlikte görecek olan Şenol Güneş’in, tecrübeli ismin bu maçtaki performansına göre Ömer’e ilerleyen karşılaşmalarda forma verebileceği ifade edildi.

Taraftar stadı dolduracak

Başakşehir’le oynanacak hazırlık karşılaşmasının biletlerinin 30 TL’den başladığının açıklanması sonrasında Siyah-Beyazlı taraftarlar, yüksek fiyat sebebiyle yönetime tepki göstermişti.

Bu durumdan dolayı 42 bin kişilik Vodafone Arena’da bu akşam yaklaşık 15 bin Beşiktaşlı futbolseverin yer alması, 500 kadar da Başakşehirli taraftarın yer alması planlanıyor.

Beşiktaş Başakşehir muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş: Fabri, Beck, Rhodolfo, Atınç, Adriano, Gökhan Gönül, Tolgay, Necip, Kerim, Talisca, Ömer

Başakşehir: Ufuk, Yalçın, Epureanu, Eren, Uğur, Holmen, Visca, Mossoro, Cengiz, Mahmut, Mustafa 

Senin için hazırladığımız haberler