Giresunspor - Beşiktaş: 0-0 (ÖZET - Maç Sonucu)

17.04.2022 - 22:01 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 22:47

Süper Lig 33. hahftasında Giresunspor, kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İşte beIN maç özeti ve detayları...

Giresunspor - Beşiktaş: 0-0 (ÖZET - Maç Sonucu)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig 33. haftasında Beşiktaş, Giresunspor'un konuğu oldu. Adana Demirspor, Alanyaspor ve Başakşehir'in puan kaybettiği haftada, Avrupa için önüne fırsat gelen Siyah-Beyazlılar, fırsatı değerlendiremedi. İşte detaylar...

Beşiktaş, İlk yarıda fırsatları değerlendiremedi

Siyah-Beyazlılar, konuk olduğu Giresunspor maçında Batshuayi ve Ghezzal’ın yakaladığı pozisyonlarla gol bulmaya çalıştı. Karadeniz ekibinin kalecisi Okan Kocuk, ilk yarıda Kartal'ın net pozisyonlarına geçiş vermedi.

Gol sesi çıkmadı

Siyah-Beyazlıların konuk olduğu Giresunspor, maçında iki takımda gol atamadı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kartal, 2022 yılında çıktığı maçlardan ilk kez Giresunspor'a karşı gol atamadı. 

Valerien Ismael ile 5 puan


Beşiktaş, yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile çıktığı 3 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

Ismael yönetimindeki ilk maçta Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, evinde ise Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yendi. Son olarak Giresunspor, deplasmanına çıkan Kartal, Çotanaklara gol atamadı ve maç 0-0 sona erdi.

Deplasmana çare yok 

Beşiktaş, bu sezon ligdeki deplasman maçlarında istediği sonuçları alamadı.

Dış sahada 17 maça çıkan siyah-beyazlı ekip bunların sadece 3'ünü kazanabildi. 8 deplasman maçından beraberlikle ayrılan Beşiktaş, rakiplerine 6 kez mağlup oldu ve 17 puan toplayabildi.

Beşiktaş, son 3 deplasman maçında ise Galatasaray'a yenilirken, Trabzonspor ile Giresunspor maçından ise beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş, 51 puan topladı

Ligde 13 galibiyet, 12 beraberliği ve 8 yenilgisi bulunan Beşiktaş, 51 puan topladı. GZT Giresunspor ise 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 yenilgi sonunda 40 puan elde etti. Siyah-Beyazlılar, 7. sıraya yerleşirken, Yeşil-Beyazlı ekip ise 16. sıraya yerleşerek küme düşme potasıyla olan puan farkını korudu.

Giresunspor'a karşı bu sezon galibiyet yok

Ligin ilk yarısında kendi evinde Giresunspor'u konuk eden Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı karşılaşmada rakibinden 4 gol yedi. Siyah-Beyazlılar, Karadeniz ekibinie karşı bu sezon üstünlük sağlayamadı. Giresunspor'un sahasında olan karşılaşma ise 0-0 sonuçlandı.

Maçtan Dakikalar - Giresunspor - Beşiktaş maçı özeti

7. dakikada gelişen Giresunspor atağında Suleymanov’un ceza yayı üzerinden çektiği şut yandan auta gitti.

9. dakikadaki Giresunspor atağında Chiquinho’nun ceza alanı üzerinden kaleyi yokladığı pozisyonda top yandan auta çıktı.

10. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Ghezzal’ın şutu kaleci Okan Kocuk’ta kaldı.

18. dakikada Can Bozdoğan’ın pasını ceza alanı içerisinde kontrol eden Batshuayi’nin şutunu kaleci Okan son anda ayaklarıyla uzaklaştırdı.

39. dakikada Rıdvan Yılmaz’ın taşıdığı topla buluşan Alex Teixeira’nın şutu yandan auta çıktı.

41. dakikadaki Beşiktaş atağında Rıdvan Yılmaz’ın ceza alanı dışından şutu üstte auta gitti.

44. dakikada Ghezzal’ın yaklaşık 25 metreden sert şutunu kaleci Okan son anda kornere çeldi.

47. dakikada Sergio ile gelişen Giresunspor atağında Sergio’nun ceza alanına kestiği topu Rıdvan uzaklaştıramadı, Umut Nayir’in vuruşu kaleci Ersin’den döndü, seken topu defans kornere çeldi.

48. dakikada Chiquinho’nun kullandığı köşe vuruşuna Sergen Piçinciol’un kafa vuruşu yanda auta gitti.

51. dakikada Giresunspor gole çok yaklaştı. Kaleci Ersin’in hatasında topu kapan Shapi Suleymanov’un şutu kaleci Ersin’de kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler