Beşiktaş'a Rıdvan Yılmaz piyangosu! İtalyanlar peşinde...

02.01.2024 - 20:49 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 21:06

Son dakika | Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, Serie A ekiplerinden Hellas Verona'nın transfer listesine girdi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'a Rıdvan Yılmaz piyangosu! İtalyanlar peşinde...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Beşiktaş altyapısından yetişerek Siyah-Beyazlılar'da yıldızını parlatan ve geçen sezon başında İskoçya Ligi devi Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, performansıyla dikkatleri çekti. Genç sol bek İtalyanların radarına girdi.

Rıdvan Yılmaz Hellas Verona'nın radarında

Gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Serie A'da mücadele eden Hellas Verona, ara transfer döneminde Rıdvan Yılmaz'ı radarına aldı. 

Satışın yüzde 20'si Beşiktaş'ın!

Beşiktaş ile Rangers arasında 2022 yılında yapılan sözleşmeye göre Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin yüzde 20'si Siyah-Beyazlılar'a ödenecek.

İlgini Çekebilir
Giovanni van Bronckhorst Beşiktaş'a çok yakın! Van Gastel engeli
Habere Git

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan milli futbolcunun Hellas Verona'ya imza atması halinde bonservis bedelinin yüzde 20'lik kısmı Beşiktaş'ın kasasına girecek.

Rıdvan Yılmaz'ın bu sezonki performansı

4 milyon Euro bonservis bedeli ve 2.25 milyon Euro şarta bağlı bonus karşılığında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, bu sezon İskoç takım ile 14 maça çıktı. 22 yaşındaki sol bek, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Genç savunmacı 1 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler