Trabzonspor, Beşiktaş'tan Valentin Rosier'i transfer listesine aldı

30.12.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 30.12.2023 - 17:01

Son dakika haberleri | Ocak ayı transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'i gündemine aldı. Detaylar.

Trabzonspor, Beşiktaş'tan Valentin Rosier'i transfer listesine aldı

Trabzonspor'da Ocak ayı transfer çalışmaları başladı. Türkiye'nin haberine göre Bordo-Mavili ekip gündemine Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Valentin Rosier'i aldı.

Trabzonspor'da ilk hedef Rosier

Trabzonspor'da Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde ilk hedef Valentin Rosier transferi olacak. Bordo-Mavili ekipte teknik direktör Abdullah Avcı'nın da bu transfere olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Beşiktaş ile masaya oturulacak

Karadeniz ekibi, Valentin Rosier transferi için Beşiktaş yönetimi ile masaya oturacak. Trabzonspor ilk etapta Fransız oyuncuyu kiralamak istiyor.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Beşiktaş'a dönecek derken...
Habere Git

Larsen ile yollar ayrılıyor

Trabzonspor'da Danimarkalı oyuncu Larsen ile yollar ayrılıyor. Karadeniz ekibi Danimarkalı oyuncunun boşuğunu Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Fransız oyuncu Rosier ile doldurmak istiyor.

Rosier 21 maçta forma giydi

Valentin Rosier bu sezon Beşiktaş formasıyla 21 karşılaşmada forma giydi. Fransız oyuncu bu maçlarda gol katkısı veremezken 1 asist ile oynadı.

Piyasa değeri 5 milyon Euro

Süper Lig'de 4 sezondur Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler