İsmail Kartal'dan Taraftara Cevap! "Tüm Oyunculara İhtiyacımız Var"

10.08.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 23:43

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-1 kazanılan Maribor maçından sonra İrfan Can Kahveci'ye gösterilen tepkiye cevap verdi. İşte detaylar...

İsmail Kartal'dan Taraftara Cevap! "Tüm Oyunculara İhtiyacımız Var"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Maribor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, zorlu mücadeleyi 3-1 kazandı. Kadıköy'de oynanan mücadelede bazı taraftarların özellikle İrfan Can Kahveci'ye gösterdiği tepki dikkat çekti. Teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından yaptığı açıklamada taraftara seslendi.

"Baya zorladıklarını söyleyebilirim"

İsmail Kartal, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Rakibimizin bundan önceki maçlarını takip ettiğimiz kadarıyla organize bir takım, koşan bir takım. Biz de dersimize iyi çalıştık. İlk 15 dakika rakip oyunu ele aldı. Becao'yu orta saha gibi öne çıkararak kontrolü ele geçirdik. Kaleci üzerinden boş oyuncu bulup, zamana oynamak istediler. Bizi baya zorladıklarını söyleyebilirim. Burayı çözmek güzel oldu. Kazandık, oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

"Maraton uzun, herkese ihtiyacımız var"

Taraftarın İrfan Can Kahveci'ye gösterdiği tepki hakkında konuşan İsmail Kartal, "Geriye de düşebiliriz, bu futbol. Taraftarın sabırlı olması lazım. Destek olmaları gerek. Uzun bir maratona giriyoruz. Tüm oyunculara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de tur kapısı uzatmada açıldı
Habere Git

Kartal, "1,5 aydır çalışıyoruz. Takımı ne kadar iyi tanırsanız o kadar rakibe göre değerlendirebiliyorsunuz. Bugün de böyle olduğu için çok mutluyum. Ülke puanına da önemli katkılar sağlayarak bu turu geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Her şey güzel gidiyor"

Kartal, "Oyun sistemimiz sürekli topun bizde kalmasını sağlayan sistem. Topa en yakın oyuncunun baskı yapmasını istiyoruz. Top bizdeyken sürekli kanatları kullanarak, bekleri içeri sokarak sürekli arayış içindeyiz. Kazandığımız için mutluyum. İlk yarı zor geçti ama oyunu çözmesini bildik. Antrenörlerin işi sürekli düşünüp, plan yapmak. Oyuncular çok istekli. Çalışmayı seviyorlar. Her şey güzel gidiyor. İnşallah sonu güzel bitecek" dedi.

"Sevgi ve saygının karşılığını vermek istiyorum"

Camianın kendisine gösterdiği sevgiye değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Fenerbahçe camiası çok iyi biliyor, tribünlerden gelen Fenerbahçe'nin evladıyım. Bana verdikleri destekten dolayı camiaya teşekkür ediyorum. Gece gündüz Samandıra'da çalışıp sevgi ve saygının karşılığını vermek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler