Beşiktaş, Stefano Denswil'i transfer gündemine aldı

29.05.2022 - 10:46 | Son Güncellenme: 29.05.2022 - 11:24

Stopere iki takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı’nın yanı sıra Trabzonspor’la kiralık sözleşmesi biten Stefano Denswil'i de gündemine aldı.

Beşiktaş, Stefano Denswil'i transfer gündemine aldı

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takviye yapılması planlanan bölgelerden biri de savunma... Domagoj Vida ile henüz sözleşme yenilemeyen siyah beyazlıların iki tane stoperi kadrosuna katmayı planlıyor.

Kartal, Denswil'i de listesine aldı

 

Sabah'ta yer alan habere göre; Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı'yı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayan Beşiktaş, pazarlıklarını sürdürürken geçen sezon Trabzonspor'un Bologna'dan kiraladığı Stefano Denswil'i de listesine dahil etti.

Trabzonspor da bırakmak istemiyor

 

Siyah-Beyazlıların, Trabzonspor'un da kadrosunda tutmak istediği ve görüşmelerini sürdürdüğü Hollandalı oyuncuya henüz resmi bir teklif yapmadığı ancak nabız yokladığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş 35. başkanını seçiyor
Habere Git

İşte Stefano Denswil'in istediği ücret

 

Bologna ile sözleşmesi biten 29 yaşındaki Hollandalı futbolcunun kendisiyle ilgilenen kulüplerden, 1.5 milyon Euro maaş ve 1 milyon Euro imza parası talep ettiği gelen bilgiler arasında.

Kariyerinde 5 şampiyonluk var

 

Stoperin yanı sıra sol bekte de forma giyebilen Stefano Denswil Ajax altyasından yetişti. Hollanda ekibinde 2 lig şampiyonluğu yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, Club Brugge formasıyla da Belçika'da 3 lig şampiyonluğu kazandı.

Stefano Denswil'in performansı

 

Denswil 2019-2022 sezonun başında 6 milyon karşılığında Brugge'dan Serie A ekibi Bologna'ya transfer oldu. Hollandalı stoper bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 maçta forma giyerken, 2 asist yaptı. Başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler