Kartlar yeniden dağıtıldı! Erol Bulut'tan şampiyonluk yorumu...

28.02.2021 - 21:48 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 12:41

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrasında açıklama yaptı. Şampiyonluk için neler söyledi? İşte Erol Bulut'un maç sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar...

Kartlar yeniden dağıtıldı! Erol Bulut'tan şampiyonluk yorumu...

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Erol Bulut, şampiyonluk şansları hakkında neler söyledi? Detaylar haberde... 

Erol Bulut: "2-0 içeri girmeliydik"

Karşılaşmayla ilgili değerlendirme yapan Erol Bulut, "Oyunun geneline baktığımızda ilk yarıda gol pozisyonlarına girdik. Trabzon'un da 2-3 pozisyonu vardı. İlk yarıda 2-0 içeri girmeliydik. Golden sonra biraz baskı yedik. Sonlara doğru yine pozisyonlarımız vardı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu mücadeleyi gösterip yolumuza devam ederiz" dedi. 

Yenilgiler kendilerini nasıl etkiledi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Bulut, "Her mağlubiyetten sonra moraller bozuluyor. Fenerbahçe her maça galibiyet için çıkıyor. Maalesef yenilgiler de oluyor. Futbolcularla toplantılar yaparak hataları izleyerek yakaladığımız pozisyonlardan birini değerlendirerek maçı almayı başardık" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluk şansları eşit"

Öte yandan Erol Bulut şampiyonluk şanslarını da değerlendirdi. Bulut, "14 lig maçı var, her şey olabilir. Ben şansları eşit görüyorum. Deplasmandaki başarıyı sahamızda da yapmalıyız. Üzerine çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler