Kasımpaşa Beşiktaş’a Koita’yı bedava verir mi?

19.08.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 15:16

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Kasımpaşa forması giyen Fade Koita'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Peki anlaşma sağlandı mı, Kasımpaşa Koita'yı Beşiktaş'a bonservissiz verecek mi? İşte detaylar...

Kasımpaşa Beşiktaş’a Koita’yı bedava verir mi?

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Kadrosunu Fabrice N'Sakala, Mensah gibi isimlerle güçlendiren Beşiktaş, Kasımpaşa’dan Koita’yı da renklerine bağlamak istiyor. 

Siyah - beyazlılar, 29 yaşındaki futbolcu için girişimlerine başlarken Fatih Öztürk’ün Galatasaray’a, Thiam’ın ise Fenerbahçe’ye bonservissiz gitmesi sonrası ‘Kasımpaşa Beşiktaş’a Koita’yı bedava verir mi’ sorusu da akıllara geldi.

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre, geçtiğimiz sezondan bu yana Koita’yı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’a Kasımpaşa’dan kolay kolay transfer izni  çıkmayacak. Süper Lig ekibinde yönetim ve teknik ekip, Koita’nın bu sezon da Kasımpaşa forması giymesini istiyor.

Öte yandan, forvet oyuncusunun Fatih Öztürk ya da Thiam gibi bonservis gitmesi de şu an için söz konusu değil. Koita ile yola devam etmek isteyen Kasımpaşa, Fransız futbolcuya takımdan ayrılmasını gelecek sezon değerlendirecek.

Bu transfer dönemi için teknik direktör Mehmet Altıparmak, Koita'nın takımda kalmasını isterken son kararı yine Kasımpaşa yönetimi verecek.

Koita, bu sezon İstanbul ekibi ile 24 lig maçında 12 gol, 5 asist kaydetti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 23 Ağustos tarihinde TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Çebi, "Koita ile ilgili yetkilerle görüştüğümde Kasımpaşa’nın planlaması içinde bu sene kalması gerektiğini ifade ettiler. Herhangi bir değişiklik olursa planlarında, bizle görüşebileceklerini söylediler." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler