Kasımpaşa - Fatih Karagümrük VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınladı)

19.02.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 19:56

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Kasımpaşa - Fatih Karagümrük VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Kasımpaşa - Fatih Karagümrük VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınladı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Kasımpaşa- Fatih Karagümrük maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın açılış karşılaşmasında Kasımpaşa sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Recep Tayyip Erdoğan Stdayumu'nda hakem Kadir Sağlam'ın yönettiği karşılaşmayı 2404 biletli futbolsever tribünden takip etti. Mücadelenin ilk golünü 11. dakikada Nuno Da Costa ile Kasımpaşa buldu. Bu gole cevap VavaCars Fatih Karagümrük cephesinde 38. dakikada Valenten Eysseric'den geldi. İlk devre böylelikle 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

VAR golü vermedi

Müsabakanın İkinci yarısında 79. dakikada Kasımpaşa Winck ile üstünlük golünü buldu fakat hakem Kadir Sağlam'ın VAR incelemesi sonrası gol geçerlilik kazanmadı.

Kasımpaşa- Fatih Karagümrük maçı hakemleri kimler?

Zorlu maçta Hakem Çağdaş Altay düdük çaldı. Altay'ın yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Murat Ergin Gözütok yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Yiğit Arslan oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak mücadelede VAR hakemi olarak Erkan Engin görev yaptı. Engin'e AVAR olarak Mustafa İlker Coşkun ve Gürcan Hasova eşlik etti.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler