Kasımpaşa, Fatih Karagümrük'ü geçemedi! Maç Özeti...

16.02.2024 - 21:32 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 22:02

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa, sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Detaylar...

Kasımpaşa, Fatih Karagümrük'ü geçemedi! Maç Özeti...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de bu sezon en iyi çıkış yapan takımlar arasında yer alan Kasımpaşa kendi sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. İşte maça dair detaylar...

Da Costa açılışı yaptı

Karşılaşmanın 11. dakikasında Hajradinovic’in sağ taftan kullandığı kornerde Da Costa’nın kale önünden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. Kasımpaşa bu golle 1-0 öne geçti.

Eysseric beraberliği getirdi

38. dakikada Güven Yalçın’dan aldığı pasta Eysseric’in ceza yayının üzerinden sol ayağıyla vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Emre’nin solundan ağlarla buluştu. Böylelikle Fatih Karagümrük, beraberliği yakaladı.

Devre 1-1 bitti

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa, sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

Winck Neto VAR'a takıldı

Galibiyet golü için üst üstte ataklara çıkan Kasımpaşa, karşılaşmanın 79. dakikasında  Winck Neto ile golü buldu. Daha sonra VAR'dan gelen uyarıyla Kasımpaşa'nın golü elle oynama gerekçesiyle iptal edildi. 

Maç 1-1 sona erdi

Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük'ün karşı karşıya geldiği derbide iki takımda ilk yarıda bulduğu birer golle maçı tamamladı. İkinci yarısında mücadele gücü yüksek olduğu karşılaşmada ilk yarıdan fazla pozisyon olmasına rağmen gol olmadı. Böylelikle 90 dakika 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Kasımpaşa 5. sıraya geriledi

Fatih Karagümrük karşısında galibiyet alması durumda 3. sıraya yüklecek olan Kasımpaşa 1-1 beraberlik sonra 38 puan ile 5. sıraya yerleşti. Fahih Karagümrük ise 28 puan ile 14. sıraya yükseldi.

Kasımpaşa- Fatih Karagümrük yazılı özet

4. dakikada Mendes’in sol taraftan ceza sahası içine girdikten sonra yaptığı sert ortada Emre Mor'un dokunuşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.


8. dakikada Levent Mercan’ın pasında topla buluşan Mendes’in ceza sahası içi sol çaprazdan vuruşunda top üst kale direğine çarparak auta gitti.


11. dakikada Hajradinovic’in sağ taftan kullandığı kornerde Da Costa’nın kale önünden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0


38. dakikada Güven Yalçın’dan aldığı pasta Eysseric’in ceza yayının üzerinden sol ayağıyla vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Ali Emre’nin solundan ağlarla buluştu. 1-1

57. dakikada Nazım’ın sağ taraftan ortasında Mendes’in ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı kafa vuruşunda kaleci Ali Emre, topu kornere çeldi.


79. dakikada Fall’ın sağ taraftan yaptığı ortada ceza sahası içerisindeki yaşanan karambol sonrası Winck’in önünde kaldı. Bu oyuncunun sağ çaprazdan vuruşunda top ağlara gitti. Pozisyonun devamında VAR’dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izleyen hakem Kadir Sağlam, Aytaç Kara’nın topa elle müdahale etmesi sebebiyle golü iptal etti.

Senin için hazırladığımız haberler