Kasımpaşa maçından sonra Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst defteri kapandı

06.01.2024 - 08:52 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 08:59

Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 3-1 kaybetti. Maçı izleyen teknik direktör adayı Giovanni van Bronckhorst, Hasan Arat'a çalışmayacağını iletti. Detaylar.

Kasımpaşa maçından sonra Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst defteri kapandı

Trendyol Süper Lig'in 19'uncu haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, mücadeleyi 3-1 kaybetti. Teknik direktör arayışında olan Siyah-Beyazlılar'ın görüştüğü Giovanni van Bronckhorst maçı tribünden izlemişti. Maçın ardından başkan Hasan Arat ile bir araya gelen Hollandalı'nın başkana Beşiktaş'ta çalışmayacağını ilettiği iddia edildi.

Oyuncu grubu yetersiz dedi, çalışmadı

Sözcü'de yer alan habere göre Giovanni van Bronckhorst, Kasımpaşa maçını izledikten sonra mevcut oyuncu grubuyla çalışamayacağını ve takımın yetersiz olduğunu Hasan Arat'a iletti. Böylece Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst defteri kapandı.

Hollandalının yardımcılarıyla pürüz çıktı, rota değişti

Öte yandan Habertürk'ün haberine göre ise Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağlanamamasının sebebi olarak Hollandalı hocanın ekibinde görmek istediği yardımcı antrenörlerle ilgili anlaşma sürecinin uzaması olarak gösterildi. Yaşanan pürüzler nedeniyle tıkanan görüşmelerin ardından Beşiktaş rotasını farklı teknik direktörlere çevirdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta rota değişti! Mircea Lucescu...!
Habere Git

Lucescu adaylar arasında

A Spor'da yer alan habere göre Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın teknik direktör aday listesine girdi. Lucescu son olarak Ukrayna takımı Dinamo Kiev'i çalıştırdı. 2000-2001 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran tecrübeli teknik direktör, Galatasaray'dan ayrıldıktan 1 gün sonra Beşiktaş'ın başına geçmişti. Ünlü çalıştırıcı, Siyah-Beyazlılar'la 89 maça çıktı ve 2.00 puan ortalaması ile Beşiktaş'taki ilk teknik direktörlük kariyerini noktaladı. Lucescu, Beşiktaş'ın 100'üncü yılı olan 2002-2003 sezonunda ligde şampiyon olmayı başardı.

Shaktar Donetsk ile Avrupa şampiyonu oldu

Teknik direktörlük kariyerinde 14 farklı takımın başına geçen ünlü teknik adam, toplamda 37 kupa kazanmayı başardı. Lucescu, Shakhtar Donetsk ile 22 kupa kazandı. 12 yıl boyunca Ukrayna ekibinin başında olan Lucescu, 2008-2009 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde Werder Bremen ile Fenerbahçe'nin Stadyumu'nda oynadıkları maçı kazanarak kupayı müzelerine götüren taraf oldu. Shakhtar Donetsk, o maçta Werder Bremen'i 2-1 mağlup etti. 

Senin için hazırladığımız haberler