Kasımpaşa'dan resmi transfer açıklaması! Diagne Galatasaray'a mı gidiyor?

29.01.2019 - 17:29 | Son Güncellenme: 29.01.2019 - 20:29

Kasımpaşa'dan resmi transfer açıklaması! Diagne Galatasaray'a mı gidiyor?

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Tetteh, Bony, Remy ve Alan gibi adayların ardından, son olarak sarı-kırmızılı takımın Diagne için Kasımpaşa ile pazarlık masasında olduğu iddia edilmişti. Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz, Ajansspor'a konuştu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray ve Kasımpaşa Diagne transferi için anlaştı mı?

Galatasaray'ın Diagne için Kasımpaşa'ya 10 milyon Euro ve Eren Derdiyok'u teklif ettiği iddia edilmişti. Bununla ilgili konuşan Öksüz, ''Galatasaray ve Kasımpaşa’nın Diagne için pazarlık masasında olduğu ve transfer için konuşulan takas iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Galatasaray Kulübü, Turgay Ciner’i aramış. Ciner, onlara bir fiyat söylemiş. Bunun ardından gerçekleşen bir görüşme yok'' şeklinde konuştu.

Diagne Galatasaray'a transfer olacak mı?

Bu transferle ilgili fikrini de belirten Öksüz, ''Ben bu transferin gerçekleşeceğine inanmıyorum. Eren Derdiyok ile ilgili Kasımpaşa’nın kesinlikle hiçbir tasarrufu yok. Şahsi olarak Diagne’nin 10 milyon Euro üzerinde bir bedelinin olduğunu düşünüyorum. Ancak şu anda iki kulübün pazarlık masasında olduğu iddiaları ya da Eren Derdiyok gibi isimler ile takas olacağı iddiaları doğru değil'' dedi.



Senin için hazırladığımız haberler