Kasımpaşa'dan Trezeguet açıklaması! Galatasaray'dan transfer teklifi geldi mi?

15.03.2018 - 13:09 | Son Güncellenme: 15.03.2018 - 13:09

Kasımpaşa'dan Trezeguet açıklaması! Galatasaray'dan transfer teklifi geldi mi?

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet hakkında resmi transfer açıklaması geldi.

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

İlk olarak Kasımpaşa'nın performansı hakkında konuşan Hasan Hilmi Öksüz, "Takımımız oynadığı futbolla izleyenlere zevk veriyor. Oyuncu arkadaşlarımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum" dedi.

Kısa süreli görevden uzaklaşma!

Kemal Özdeş'in görevden ayrılık sürecine de değinen Öksüz, "Kemal Hoca ve Sayın Başkanımız Turgay Ciner arasında yanlış bir anlaşılma oldu. Bu da halloldu. Biz buna kısa süreli görevden uzaklaşma süreci diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Trezeguet'e transfer teklifi yaptı mı?

İsmi sık sık Galatasaray'la anılan Trezeguet'yle ilgili olarak ise Öksüz, "Trezeguet'in transferi konusunda ne Galatasaray'dan ne de başka bir takımdan teklif aldık. Bize gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Trezeguet'den memnunuz. Sezon sonunda makul bir rakamla bonservisini alabiliyoruz. Bu rakamda bizde kalsın. Şu andaki düşüncemiz Trezeguet'in bonservisini almak ve oyuncumuzla devam etmek" diye konuştu.

26 maçta; 11 gol, 3 asist

Öte yandan; Mısırlı kanat oyuncusu, bu sezon Kasımpaşa'da çıktığı 26 maçta 11 gol, 3 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler