Kasımpaşa'dan üç büyüklere tarihi jest: 'Yaşasın Türk futbolu'

18.08.2020 - 11:17 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 11:25

Fenerbahçe'nin bu sabah transferini açıkladığı Mame Thiam için bonservis bedeli ödeyip ödemediği merak konusuydu. Kasımpaşa konuyla ilgili yayımladığı açıklamada bu konuya açıklık getirdi. Açıklamanın sonunda "Yaşasın Türk futbolu" ifadesi kullanıldı. İşte detaylar...

Kasımpaşa'dan üç büyüklere tarihi jest: 'Yaşasın Türk futbolu'

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, "Türk futboluna tam destek" başlıklı bir açıklama yayımladı. 

Kasımpaşa'nın sahibi Turgay Ciner'in Türk futboluna 150 milyon dolarlık yatırım yaptığının altı çizilirken Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yapılan destekler paylaşıldı.

İşte Kasımpaşa'dan yapılan o açıklama:

150 milyon dolarlık yatırım!

"Süper Lig’de 8 seneyi bitirip 9. sezona başlayan Kasımpaşa Spor Kulübü’nün sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Turgay Ciner; ülkemize önemli, farklı ve ayrıcalıklı bir takım kazandırabilmek maksadıyla benzeri görülmemiş bir şekilde bugüne dek Türk futboluna 150 milyon dolar yatırım yapmıştır"

"Bütün gayreti futbolumuzun geleceği adınadır."

"Kasımpaşa Spor Kulübü; bu zor süreçte tamamı kendisi ile ilgili olmasa dahi takımlarımızın karşılaştığı sorunları gündeme getirmekte ve bunlara çözüm üretmek adına önemli adımlar atmayı bir görevden çok sorumluluk olarak görmektedir. Bilinmelidir ki, Kasımpaşa Spor Kulübü hiçbir kişi ve kuruma borcu olmayan, yıl sonunu kâr ile kapatıp 'artı bütçe' sahibi olan, herhangi bir mali problemi bulunmayan, bir kulüptür. Bütün gayreti futbolumuzun geleceği adınadır. Kasımpaşa Spor Kulübü, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk sporuna katkıyı arttırarak sürdürme kararı almıştır"

Üç büyüklere atıf!

Tüm bunların yanı sıra Kasımpaşa, Türk futbolunun çok önemli değerleri olarak gördüğü üç güzide kulübümüz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın önceki yıllardan bugüne gelen mali zorluklarını aşmasını, gelecekte daha güçlü ve başarılı olmalarını, futbolumuzun kalitesinin ve değerinin artması adına bir zorunluluk olarak görmektedir

Bedavaya reklam ve oyuncu!

Bu noktada; Beşiktaş Kulübü’nün 'Bırakmam Seni' kampanyasını desteklemek için Ciner Medya Grubu, siyah-beyazlıların duyurularını kamuoyuna aktarmak adına kampanya süresince sürekli ve sınırsız bedelsiz reklamlarını gruba bağlı kanallarında yayınlama kararı almıştır.

Ayrıca bonservisi kulübümüzde olan birinci kalecimiz Fatih Öztürk’ün Galatasaray Spor Kulübü'nün ihtiyacı ve talebi doğrultusunda, sarı-kırmızılılar ile bu süreçte dayanışmamızı ortaya koymak maksadıyla bedelsiz olarak transferini gerçekleştirdik.

Rekabetçi ve adil bir lig olması adına gerekli eşit koşulların sağlanması, limit problemi sebebi ile karşılaşılan sorunların ortadan kalkmasına yardımcı olunabilmesi için Fenerbahçe Spor Kulübü'nün istediği forvet oyuncumuz Mame Thiam’ın herhangi bir rakam konuşmadan kendilerine bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik.

Kasımpaşa Spor Kulübü bu maksatla; sürdürülebilir rekabetçi ve başarılı bir lig olması için elinden gelen her türlü gayreti geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Kasımpaşa Spor Kulübü, genç kuşakların sevgi ve saygı dolu bir spor dünyasına sahip olabilmeleri için katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktadır. Yaşasın Türk futbolu!" 

Senin için hazırladığımız haberler