Kasımpaşalılar kaçan 3 puana yanıyor

27.12.2020 - 21:18 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 21:19

Kasımpaşa, Süper Lig'in 15. hafta maçında Medipol Başakşehir ile 90+2. dakikada yediği gol sonrasında mücadeleden beraberlikle ayrıldı. Bahriyeliler, son dakikalarda kaçan 3 puandan dolayı mutsuz. Karşılaşmanın ardından İstanbul ekibinin oyuncuları, alınan sonuçtan memnun değil...

Kasımpaşa, Süper Lig'in 15. haftasında, Medipol Başakşehir ile 10 kişi kalmasına karşın 2-1 öne geçmesine rağmen, Edin Visca'nın 90+2. dakikada attığı golün neticesinde 2-2 berabere kaldı.

İstanbul ekibinin oyuncuları, son dakikada yediği golün ardından, alınan sonuçtan memnun değil...

"Kazanamadığımız için mutsuzuz"

Kasımpaşa'nın 36. dakikada ilk golünü kaydeden Yusuf Erdoğan, ilk olarak Başakşehir'de sakatlanan Martin Skrtel'e geçmiş olsun dileklerini iletti. "Maçın önüne geçen bir hadise var. Skrtel arkadaşımızın aşil tendonunda sıkıntı var. Geçmiş olsun." diyen Yusuf, karşılaşma hakkında ise, "Son şampiyona karşı burada oynamak kolay değil. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Son dakikada yediğimiz golle kazanamadığımız için mutsuzuz. İyi futbol oynadık. Gelecek adına iyi bir sinyal verdik. 2020 yılının son maçını oynadık, yeni yıl tüm insanlar için iyi geçer. Takım olarak felsefemiz kim gol atarsa atsın, takımımızın kazanması. Koita golü atsa farklı bir duygu olacaktı." ifadelerini kullandı.

Bahriyeliler'in sol kanat oyuncusu Anıl Koç da, "10 kişi kalmamıza rağmen kazanabilirdik fakat bu akşam olmadı." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler