Ergün Penbe ile İmzadan Dönen Kastamonuspor, Ümit Karan ile Anlaştı

26.10.2022 - 20:03 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 17:06

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elenen TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor, Ergün Penbe ile anlaşamadı. Kulüp, Ümit Karan'ı teknik direktörlüğe getirdi.

Ergün Penbe ile İmzadan Dönen Kastamonuspor, Ümit Karan ile Anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Galatasaray ile eşleşen TFF 2. Lig ekibi Kastamonuspor, NEF Stadı'ndan 7-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Kupaya veda eden Kastamonu temsilcisi, hocası Metin Akpunar ile yollarını ayırdı. Yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu haline gelirken, kulüpte sıcak saatler yaşandı.

Ergün Penbe imzadan döndü

Son olarak Çorum FK'da teknik direktörlük yapan ve Haziran ayında takımdan ayrılan Ergün Penbe, Kastamonuspor'un gündemine geldi. 50 yaşındaki teknik adam ile anlaşma sağlanmasına rağmen son aşamada çıkan pürüzlerden dolayı sözleşme imzalanmadı.

Ümit Karan ile anlaşma sağlandı

Kastamonuspor, 24 Erzincanspor'dan ayrılan Ümit Karan ile anlaşma sağladı. TFF 2. Lig'de mücadele eden 24 Erzincanspor'un başında yalnızca 4 ay bulunan 46 yaşındaki çalıştırıcı, çıktığı 11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ümit Karan 24 Erzincanspor ile 1.36 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yeni hoca için Vadi'de toplanıyor! Yüzde 90
Habere Git

Kastamonuspor'un TFF 2. Lig'deki durumu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor, geride kalan 11 haftada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başarabilen takım, kendi kalesinde ise 10 gol gördü. 11 maçta 11 puan toplayan Kastamonuspor, ligin 14. sırasında yer aldı.

İmzalar atıldı! Resmi açıklama

Kastamonuspor, Ümit Karan ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için Ümit Karan ile anlaşma sağlamıştır. GMG Kastamonuspor ailemize katılan Ümit Karan’a  ‘camiamıza hoş geldin’ diyor, hep birlikte nice başarılar yaşamayı diliyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler