Marcao - Kerem kavgası hakkında sert sözler! Marcao için kim ne dedi?

17.08.2021 - 00:29 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 10:11

Giresunspor-Galatasaray maçına damga vuran Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasındaki kavga için kim ne dedi? İşte spor yorumcularının Marcao sözleri...

Marcao - Kerem kavgası hakkında sert sözler! Marcao için kim ne dedi?

AJANSSPOR-HABER

GZT Giresunspor-Galatasaray maçına sarı kırmızıların Brezilyalı oyuncusu Marcao'nun takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırı damga vurdu. Marcao, sahada sus işareti yapan Kerek Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk attığı için kırmızı kart gördü.

 

Spor insanları olayı televizyonda ve sosyal medyada değerlendirirken Brezilyalı oyuncu için sert ifadeler kullandı. Bunlar şöyle...

Ercan Taner: Yazıklar olsun!

 

Kenan Başaran: Marcao, Kerem'i bir boksör gibi sahada resmen dövdü. Yıldızı parlayan milli oyuncuyu milyonların gözü önünde rencide etti. Kapalı kapılar ardında Melo'nun Riera'yı dövmesini kulüp de Terim de tolere etmişti. Bu olay tolere edilemez bence. Marcao, Halil Dervişoğlu'na saldırmıştı.

 

Ercan Taner: Maçın en önemli anı Marcao, Emre olayı... Tv programlarında teknik, taktik konuşuluyor. Yazıklar olsun! Takım arkadaşına yumruk atan oyuncu kovulur...

İlgini Çekebilir
İnanılmaz olay: Marcao, Kerem'i sahada dövdü
Habere Git

Volkan Demirel: Marcao ülkesine yollanmalı

 

Volkan Demirel:  Bu çocuk ne yaptı da depar atıyorsun, boksör gibi yumruk atıyorsun. Kerem, belki bu takımın geleceği, Marcao 2-3 yıllık bir adam. Bu hareketleri yapmanın önünü teknik ekibin bir an önce kesmesi lazım. Ben olsam Giresun'dan ülkesine gönderirim. Boks maçı gibi. Marcao bir sağ vuruyor, bir sol vuruyor. Çok yanlış bir hareket.  Yaptığının anlaşılabilir yanı yok. Giresun’dan direkt ülkesine yollamalı.

 

Tugay Kerimoğlu: Girersin soyunma odasına orda konuşursun. Herkesin gözü önünde kamuoyu önünde bu yaşananların hiçbir izahı da olamaz, affı da.

Önder Özen: Galatasaray'ın değerleri vardır

 

Önder Özen: Galatasaray'ın gözbebeğimiz dediği bir oyuncuya bu hareketi çok yanlış buldum. Soyunma odasında olsa halledersiniz ama sahada olmamalı bu. Galatasaray Kulübü saha terbiyesi konusunda neyin yakışıp yakışmadığını göstermelidir. Galatasaray'ın değerleri vardır.

 

İlker Yağcıoğlu: Ben olsam Marcao gibi bir oyuncuyu artık takımda tutmam. Avukat değilim ama kulüp bu olaydan sonrası sözleşme feshetme hakkına sahip olmalı. UEFA'ya başvursan, görüntülere onlar da şaşırır.

İlgini Çekebilir
Marcao kaç maç ceza alacak?
Habere Git

Erman Toroğlu: Marcao sana az yapıyor Fatih Terim!

 

Erman Toroğlu: Fatih Terim; Marcao, Halil Dervişoğlu'nu dövdüğünde korursan, bunlar başına gelir. Marcao sana az yapıyor Fatih Terim.

 

Feyyaz Uçar: Kerem tüm efendiliğiyle cevap bile vermiyor, o kadar hırpalanmasına rağmen. Sakin kalmaya çalışıyor. Ben futbol hayatım boyunca böyle bir şey görmedim.

Ahmet Çakar: Marcao sen adam değilsin

 

Erman Özgür: Kerem, rakip oyuncularla bile tartışan bir karakter değil. Çocuğun suçu sessiz olmak mı? Benim için doğru olan, Marcao'nun bir daha Galatasaray'da forma giymemesi.

 

Abdülkerim Durmaz: Sen, Marcao’nun Halil’i tokatlamasını örtpas edersen, Marcao da gelir bugün Kerem’e yumruk atar.

 

Ahmet Çakar: Utanmaz Marcao sen adam falan değilsin! Derhal bu ülkeden kovulmalısın.

Senin için hazırladığımız haberler