Kaya Çilingiroğlu: "Koskoca Fenerbahçe..."

29.09.2017 - 22:51 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 22:51

AJANSSPOR -  Fenerbahçe deplasmanda T.M.Akhisarspor 'a 1-0 mağlup olurken, karşılaşmadaki pozisyonlarla ilgili tartışmalar sürüyor. TRT Spor'da yayınlanan Başlama Vuruşu  adlı programda konuşan spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu maç sonu değerlendirmeler yaptı.

Çilingiroğlu'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle: 

"Geçen hafta hakemin verdiği yanlış kararlar sonrası konuşan  Aykut Kocaman'ın kendisine bir öz eleştiri yapması gerekiyor.Koskoca Fenerbahçe'nin tek gol pozisyonu olmaz mı? Fenerbahçe golü yedikten sonra hiç reaksiyon gösteremedi.

Defansif oyuncular hiç katkısı olmazken önde bir türlü çoğalamayan ve beklerin  orta saha ve ileriye doğru  hiç katkısı olmayan bir Fenerbahçe takımı sahadaydı. Orta saha hücum yapamazken adeta hazırlık pasları yaptılar.

Ne kadar kötü oynasa da Valbueana'yı çıkartman hata, Giuliano çok etkisiz oynuyor, Soldado fizik olarak hazır değil ve kötü oynuyor, Jansen'i sahada tutmak gerekiyor. 60 dakika mağlupsun en ufak bir baskı yok, takım da çok düştü bu akşam.

Alper'in kırmızı kartı tartışılır. Bence orada hakem sarı kart çıkarabilirdi ama Skrtel'e gösterilen ikinci sarı kart ve kırmızı kart doğruydu.

Fenerbahçe'de 7. hafta geride kalırken takımda parıldayan, ışıldayan bir maçı yok. Önümüzdeki hafta Y.Malatyaspor maçı bence seyirci olarak dolmayabilir.  Akhisarsporlu oyuncuları da tebrik etmek gerekir."   

Senin için hazırladığımız haberler