Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı iddialı: Transfer gündemini sallayacağız

02.08.2021 - 16:58 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 17:01

Yukatel ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasında konuşan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, yapacakları transfer hamlelerine ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı iddialı: Transfer gündemini sallayacağız

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Yukatel firması arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Erciyes Kongre Merkezi'ndeki imza törenine Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, futbolcular ve teknik direktör Yalçın Koşukavak katıldı.

Kayserispor'un hedefi artık üst sıralar 

Başkan Gözbaşı, iki yıldır sportif başarının yanı sıra Kayserispor'un var olma mücadelesi için uğraştıklarını, bu yıl yukarılarda yer almaya odaklanacaklarını belirtti. Şehrin de artık kulüpten para kazanacağını ifade eden Gözbaşı, "Hem alacağımız hem de satacağımız futbolcularla gündemi sallayacağımızı buradan bir kere daha duyurmak istiyorum" dedi.

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Karataş ise firmanın ismini Kayserispor'a verdikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, yeni sezonda sarı-kırmızılı takıma başarılar diledi.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, katkılarından dolayı Yukatel'e teşekkür ederek, Kayserispor'a başarılar dilerken, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, başkan Berna Gözbaşı'nın her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Gözbaşı ile Karataş, isim sponsorluğu için sözleşmeyi imzaladı. Daha sonra tüm davetlilerin katılımıyla pasta kesildi.

Senin için hazırladığımız haberler