Kayserispor cephesi 1 puanı değerlendirdi! 'Lung bizi oyunun içinde tuttu'

23.11.2020 - 21:39 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 21:48

Son dakika spor haberleri.... Kayserispor'da futbolcular Lennon, Aziz Behich ve Campanharo Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ve Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Golü atan Campanharo maç sonu neler söyledi? İşte tüm detaylar...

Kayserispor cephesi 1 puanı değerlendirdi! 'Lung bizi oyunun içinde tuttu'

Süper Lig'in 9. hafta maçında Galatasaray ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından konuk ekipte futbolcular açıklamalarda bulundu.

Takımının Galatasaray karşısında beraberlik golünü kaydeden Campanharo, "Puan aldığım için mutluyum. Süper Lig'deki ilk golümdü. Bunun için de mutluyum. İlk yarı Galatasaray'a çok alan verdik. Buradan 1 puan aldık, çok mutluyum'' dedi.

29 yaşındaki Aziz Behich ise, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarı istediğimiz futbolu ortaya koyamadık. Lung bizi oyunun içinde tuttu. İkinci yarıya daha iyi başladık. Hızlı çıkmak istiyorduk, bunu denedik. 10 kişi kalınca daha da zor oldu. Buraya gelmek, geriye düşüp beraberliği yakalamak çok zor. Bu 1 puan inşallah bizim için başlangıç olur. Lung ve Campanharo bizim için önemli oyuncular. İnşallah bizim için başlangıç olur'' şeklinde konuştu.

 

''Yakın zamanda en iyi halimi göreceksiniz''

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Aaron Lennon ise, "Buraya geldiğimde uzun süredir futbol oynamıyordum. Eski seviyeme gelmeye çalışıyorum. Umarım yakın zamanda en iyi halimi göreceksiniz'' değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler