Kayserispor’a Alibec’ten kötü haber! Yeni transfer yapılacak…

30.01.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 30.01.2021 - 18:29

Hes Kablo Kayserispor haberleri… Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yenen Hes Kablo Kayserispor’un basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, Alibec’in sezonu kapatmasından ötürü takıma golcü takviyesi yapacaklarını söyledi. İşte detaylar…

Kayserispor’a Alibec’ten kötü haber! Yeni transfer yapılacak…

Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Hes Kablo Kayserispor’un basın sözcüsü Mustafa Tokgöz açıklamalarda bulundu.

“Alibec, sezonu kapattı”

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Tokgöz, “Pazartesi günü takıma takviyelerimizi yapacağız. Golcü problemimiz var. Buradan üzgün haberi vereyim, Medipol Başakşehir maçında 2 gol atan Alibec sezonu kapattı. Golcü takviyesi yapacağız. İkinci yarıda çok güçlü bir Kayserispor'u hep birlikte seyredeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Görüştüğümüz 4-5 oyuncu var”

İki futbolcu daha transfer etmeyi planladıklarını belirten Tokgöz, “Görüştüğümüz 4-5 oyuncu var aynı bölge için. Bir tanesini mutlaka getireceğiz. Eğer şartlar uyarsa, ikinciyi de getirmeyi planlıyoruz” dedi.

“Lig yeni başlıyor”

Mustafa Tokgöz maçla ilgili olarak ise, “İlk yarıda gerçekten çok güzel futbol oynadık. Saha ve zemin koşulları çok kötüydü. Ona rağmen ilk yarıdan beri isteyen, arzulayan taraf bizdik. Kasımpaşa'nın da çok net pozisyonları vardı. Kalecimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Son dakikalarda yüzde yüz bir pozisyonu kurtardı. Teknik ekibimizi, oyuncularımızı kutluyorum. Lig yeni başlıyor” şeklinde konuştu.

Öte yandan Tokgöz, takımdan gönderileceklerle ilgili teknik ekibin çalıştığını ve konunun pazartesi günü netlik kazanacağını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler