Son Dakika | Kayserispor, Çağdaş Atan'la Sözleşme Uzatacak

20.12.2022 - 19:20 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 19:01

Süper Lig takımı Kayserispor'da iç transferde atağa geçti. Emrah Başsan'la söz kesen Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Çağdaş Atan ile de sözleşme uzatacak. Detaylar...

Son Dakika | Kayserispor, Çağdaş Atan'la Sözleşme Uzatacak

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekibi Yukatel Kayserispor'da hafta sonunda yapılan kongrede Ali Çamlı yeni başkan oldu. Başkan Çamlı ve ekibi, iç transferde harekete geçti. 

Emrah Başsan ve Onur da işlem tamam

Kayserispor'da yeni yönetim ilk olarak Emrah Başsan'la 2 yıllık anlaşma sağladı ve Onur Bulut'la da prensip anlaşmasına vardı. 

Çağdaş Atan'a yeni sözleşme!

Kayserispor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Çağdaş Atan'la yeni mukavele için anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, 42 yaşındaki teknik adamla yarın( 2 Ocak 2023) 3 yıllık yeni kontrat imzalayacak. 

Çağdaş Atan'ın performansı

Kayserispor'da sezon öncesi göreve başlayan Çağdaş Atan, 16 maçta; 9 galibiyet, 2 beraberlik ile 5 mağlubiyet elde etti ve 1.81 puan ortalaması tutturdu. Kayseri temsilcisi, Süper Lig'de 23 puanla lider Fenerbahçe'nin 6 puan gerisinde 6. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu
Habere Git

Çağdaş Atan'ın kariyeri

Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ekibinde yer alan Çağdaş Atan, hocalık kariyerinde Alanya ve Kayseri'de görev yaptı.

Başkan Ali Çamlı Oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un olağanüstü genel kuruluna tek aday giren Ali Çamlı yeni başkan oldu.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Kulüp borcu açıklandı

Kayserispor'un Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi"nde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda kulübün borcunun 795 milyon TL olduğu açıklandı. 

''Yapabileceğim çok bir şey kalmadı''

Dünya Kupası arasından önce Konyaspor'a 2-1 mağlup olunan maçın hemen ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Bu kulüp yaşasın diye elimden gelen bütün imkanları sundum ama artık gelinen bu noktada benim kulüp için yapabileceğim çok bir şey kalmadı." ifadelerini kullanmış ve daha sonra olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmıştı. Daha sonra seçim yapıldı ve tek aday olan Ali Çamlı, kulübün yeni başkanı olmuştu.
 

Senin için hazırladığımız haberler