Kayserispor'da sürpriz transfer!

28.12.2021 - 14:57 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 19:16

Yukatel Kayserispor, Vavacars Fatih Karagümrük'de forma giyen Andrea Bertolacci'yi transfer etti. Kayserispor İtalyan oyuncu ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor'da sürpriz transfer!

Süper Lig'in ilk yarısının sona ermesiyle takımlar, transfer çalışmalarına hız kattı. Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir şekilde başlamak isteyen Yukatel Kayserispor, Vavacars Fatih Karagümrük'de forma giyen Andrea Bertolacci ile anlaşma sağladı.

2,5 yıllık sözleşme imzalandı

Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma ile görüşen, Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, ara transfer döneminin ilk transferini yaptı.

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı yaptığı açıklamada, 30 yaşındaki İtalyan oyuncu ve kulübü ile 2,5 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını bildirdi.

İlgini Çekebilir
Bertolacci transfer yasağına takıldı
Habere Git

Bertolacci'nin Fatih Karagümrük karnesi

Roma altyapısından çıkan İtalyan orta saha, A takıma kadar yükselmiş, ardından kariyerinde Lecce, Milan, Genoa ve Sampdoria gibi takımların formasını giymişti.

2015 ve 2016 yıllarında en fazla 15 Milyon Euro'yu gören Bertolacci, şu an 2,70 Milyon Euro piyasa değerine sahip.

5 Ocak 2021 tarihinde Fatih Karagümrük'e katılan Andrea Bertolacci, bu sezon çıktığı 15 maçta 7 kez fileleri havalandırdı. Bertolacci, 1 kez de gol pası verdi.

Kayserispor'un Süper Lig karnesi

Geride kalan 19 haftada Kayserispor, topladığı 24 puan ile 13. sırada yer alıyor. Sarı-Kırmızılı ekip, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Mücadelerde 27 gol kaydeden kulüp, 28 gole ise engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler