Kayserispor'dan Deniz Türüç ve Mensah açıklaması!

16.07.2019 - 23:45 | Son Güncellenme: 16.07.2019 - 20:46

Kayserispor'dan Deniz Türüç ve Mensah açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor kulübü başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç ve Mensah'ın transfer durumu hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Bedir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Deniz bütün takımlarımızda oynayabilecek kapasitede milli bir oyuncu. Ben kendisine bunu da sordum ve bana şunu söyledi: "Bana değer verecek, beni güçlü olarak takımına dahil edecek takımda oynamak istiyorum" dedi.

"Saygı duyuyoruz"

Deniz, "Lütfen alacak veya 2.3 planda düşünecek takımda istemem" şeklinde konuştu. Ben de bunu muhattaplarıma söyledim. Ağırlıklı iki takım var. Beşiktaş ile daha evvel görüşmüştük. Beşiktaş bu işi  çok fazla para harcamadan yapmak istiyorlar. Saygı duyuyoruz. Bir anlamda küçülmeye gidiyorlar.

"İki kulübümüz Deniz'de istekli"

Diğer iki kulübümüz istekli, arzulu. Hem hocaları hem başkanları olsun istiyorlar. Bizimle de görüştüler. Biz de teklifimizi sunduk. Bu arada Deniz'in menajeriyle de görüştüler. Bir hal çaresine bakacağız.

Mensah'a teklif var mı?

Mensah'a Avrupa'dan da teklifler var. Durumu soruluyor. Bilinen bir oyuncu. Fakat Deniz konusu gündeme geldiğinde hocamızdan izin aldık onun senesi kaldığı için. Mensah'ın 3 senesi daha var. O yüzden hocamızdan çekiniyoruz. Çok ciddi teklif gelirse onu da sorarız.

Kampta da 2-3 oyuncu daha transfer ederiz diye düşünüyoruz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler