Kayserispor'dan erteleme kararı!

23.03.2020 - 15:27 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 15:27

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, koronavirüs salgını sebebiyle yarın yapılması planlanan antrenmanı erteledi. Pekiyi, Kayserispor ne zaman topbaşı yapacak? Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, erteleme kararı için konuştu.

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'da koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu ara uzatıldı. 24 Mart'a kadar ara veren sarı-kırmızılı takım yarın antrenmanlara başlamayacak. Kayserispor ne zaman çalışmalara başlayacak? Bu sorunun yanıtını Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz açıkladı.

Mustafa Tokgöz: "Verdiğimiz izin devam edecek"

Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Koronavirüsünden ötürü, antrenmanlara 24 Mart'a kadar ara vermiştik. Teknik heyet ve futbolcularımıza da, yurt dışına çıkmama kaydıyla izin vermiştik. Gelinen noktada bu süreyi uzatmaya karar verdik. Yarın takımımız bir araya gelmeyecek. Büyük olasılıkla hafta sonuna kadar da bu izin devam eder" açıklaması yaptı. Sarı Kırmızılı kulüp, TFF'den gelecek haberlere göre yeni bir antrenman programı çıkaracak.

Kayserispor duyurdu

Kulüpten yapılan açıklamada, lige süresiz ara verilmesinin ardından takıma 19 Mart Perşembe gününden 24 Mart Salı gününe kadar izin verildiği anımsatıldı.

Açıklamada, "Değerli basın mensuplarımız, takımımızın yarın toplanması ertelenmiştir. Yeniden bilgilendirme yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler