Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den Mendes, Deniz Türüç ve Sapunaru açıklaması!

02.07.2018 - 15:21 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 18:21

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, transfer planlamaları hakkında konuştu. Bedir, Deniz Türüç, Sapunaru ve Mendes'in geleceği hakkında Radyospor'a konuştu.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den Mendes, Deniz Türüç ve Sapunaru açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un Başkanı Erol Bedir, transfer çalışmaları hakkında konuştu. Transferin büyük bölümünü tamamladıklarını ifade eden Bedir, Deniz Türüç, Mendes ve Sapunaru’nun geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Erol Bedir’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şöyle;

Kayserispor kaç transfer daha yapacak?

Transfer çalışmalarımız eksiklerimizi ve kalacak-gidecekleri belirledikten sonra başladı. Bir planlama yaptık. 4-5 oyuncu ile takımımıza takviye yapacaktık ve 4 futbolcuya da imza attırdık. 5.oyuncu için hocamızın isteği üzerine transferin son günlerinde proje veya fırsat transferi şeklinde olabilir.

"Yarın bir transfer daha açıklayacağız"

5 oyuncu alacağımızı söyledik, 4 oyuncunun transferini bitirdik. Bu da %80 eder. Bir oyuncuyu da yarın açıklayacağız. Kulüplerde transfer bitmez. Hiç göndermek istemediğiniz bir oyuncuya iyi bir teklif gelebilir. O zaman yerini de doldurmak durumundasınız.

Mendes, Sapunaru ve Deniz Türüç'e teklif var mı?

Kaleci Lung’a, Muammer’e, Mendes’e, Sapunaru’ya, Deniz Türüç’e, Atila’ya toplamda 11 futbolcumuza menajerler aracılığı ile nabız yoklaması oluyor. Fakat; bu isimler için kulübe resmi bir şey gelmedi. Talep edilen bir oyuncumuz yok. Belki talipliler pazarlık yapmayı düşünüyorlardır. Bonservis konusu için bekliyor olabilirler. Mendes için de diğer oyuncular için de net bir teklif yok.

"Hedefimiz ilk 5 olacak"

Yeni sezonda bu hazırlıklarımızın ve çabamızın amacı geçen sezonun üstüne çıkabilmektir. İnsanları, başarılı bir Kayserispor’a alıştırdık. İyi yönetilen bir kulüp olarak kendimizi gösterme imkanı bulduk. İlk yarıda 30 puan aldık ancak ligin ikinci yarısı bunu sürdüremedik. Ertuğrul Hocamız ile hedeflerimizi başarmak istiyoruz. Gelecek sezon ilk 5 bizim hedefimiz olacak. Adımızdan söz ettirmek istiyoruz diyebilirim.

Senin için hazırladığımız haberler