Kayserispor'dan Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a Cevap Geldi

23.05.2023 - 10:11 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 10:15

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın Kayserispor eski başkanı Berna Gözbaşı ile ilgili yaptığı açıklamaya Kayserispor'dan cevap geldi. Detaylar...

Kayserispor'dan Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'a Cevap Geldi

AJANSSPOR HABER

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın Kayserispor eski başkanı Berna Gözbaşı ile ilgili yaptığı açıklamaya Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç'tan yanıt geldi. Koç, sosyal medya hesabı üzerinden Ömer Erdoğan'a gönderme yaptı. Detaylar...

''Çağdaş hocayı nasip ettiği için...''

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Koç, "Kayserispor camiası Allah’ın sevgili kullarıdır. Bu yüzden bize Çağdaş hocayı nasip ettiği için sonsuz şükürler olsun" dedi.

Sezon başında ismi Kayserispor ile anılan sonrasında sözleşme yapılmayan Ömer Erdoğan'ın hafta sonu oynanan lig maçı sonrası yaptığı açıklamalara Kayserispor'dan cevap geldi. Teknik direktör Ömer Erdoğan'ın Kayserispor'un transfer yasağının kendisinden saklandığını ve bu durumun güvensizlik oluşturduğu yönündeki açıklamalarına Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç cevap verdi. Sosyal paylaşım platformu üzerindeki hesabından açıklama yapan Samet Koç, Ömer Erdoğan'ın gerçekleri söylemediğine dikkat çekti.

''Daha olgun ve doğruları söyleyebilecek duruş yapın''

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Ömer Erdoğan'ın daha olgun ve doğruları söyleyebilecek bir duruş sergilemesini isterken, "Sevgili Ömer Hocam, siz İtalya'dan döndüğünüz gece Etiler’de toplantıya Berna Başkanım ile birlikte katıldım. Açıklamalarınızı üzüntüyle dinledim, polemikten uzak durmak adına detay vermiyorum ancak sizden daha olgun ve doğruları söyleyebilecek bir duruş sergilemenizi beklerdim. Her işte bir hayır vardır, Kayserispor camiası Allah’ın sevgili kullarıdır. Bu yüzden bize Çağdaş hocayı nasip ettiği için sonsuz şükürler olsun" cümleleri kurdu.

''Berna Başkan’a güven problemim oldu"

Sezon başında ismi Kayserispor ile geçmesi ile birlikte takımla neden anlaşma sağlanmadığının sorulması üzerine Erdoğan, "Sezon başında Berna Başkan bu kulübe bizi teknik direktör olarak uygun gördü. Bizim görüşmelerimizdeki bazı sözler sonra tutulmadı. Bu tamamen bazı medya ve taraftar gruplarında sanki ben takımı yetersiz buluyormuşum gibi lanse edildi ama kesinlikle öyle değil. Daha resmi imza atmadan önce basına ’anlaşıldı’ haberi çıkmasını çok doğru bulmuyorum. Çünkü ondan sonraki süreçte Kayserispor camiası ve ben zor durumda kaldık. O dönem söylenen sözlere ve verilen vaatleri açıkçası sonradan görmeyince, transfer yasağının daha önceden gelmesine rağmen benden gizlenmesi nedeniyle özellikle başkana güven problemim oldu. O yüzden bu teklifi geri çevirdim. Yoksa herhangi kadronun yetersizliği veya maddi anlamda bir anlaşmazlık olmadı. Kayserispor büyük bir camia, iyi bir takımı var. Bu sene gerçekten tebrik etmek lazım. Çok zor şartlarda çok büyük başarılara imza attılar. Bundan sonra hem Çağdaş hocaya hem de Kayserispor’a başarılar diliyorum" şeklinde cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler