Kayserispor, Konyaspor Maçına Atanan Tugay Kaan Numanoğlu'nu İstemiyor

05.05.2023 - 08:19 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 08:27

Son dakika | Kayserispor, Süper Lig'de oynayacağı Konyaspor maçına atanan Tugay Kaan Numanoğlu'nu istemediğini TFF'ye bildirdi. İşte tüm detaylar...

Kayserispor, Konyaspor Maçına Atanan Tugay Kaan Numanoğlu'nu İstemiyor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi Kayseri cephesi, maça atanan Tugay Kaan Numanoğlu ile ilgili açıklamada bulundu.

"Daha verdiği kararların hasarları onarılmadan Konya maçına atandı"

Kayserispor'un yayınladığı açıkalamada, "Bu sezon deplasmanda Alanyaspor maçında verdiği kasıtlı kararlarından dolayı bir süre maç yönetmeyen Tugay Kaan Numanoğlu, daha verdiği kararların hasarları onarılmadan bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Konyaspor müsabakasına atanmıştır" ifadeleri yer aldı.

"Numanoğlu'nun görev almasını kabul etmiyoruz"

Kayserispor, "Oynanacak Konyaspor - Kayserispor maçında hakem olarak Tugay Kaan Numanoğlu'nun görev almasını kabul etmediğimizi, futbolu yöneten değerli yöneticilere en net ifadeler ile belirttik. Bunu siz değerli kamuoyuyla da paylaşmak istiyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den flaş transfer! Prensipte anlaşıldı
Habere Git

"Bu karardan dönülmesini ve yeni hakemin atanmasını bekliyoruz"

Son olarak, şunlar kaydedildi: "Hatalı olduğunu düşündüğümüz bu atama kararından dönülmesini ve adil bir yönetim sergileyecek yeni bir hakemin atanmasını bekliyoruz"

Alanya'ya 3-1 kaybetti

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşmış ve mücadeleyi 3-1 kaybetmişti. Kayseri camiası bu maçın ardından Tugay Kaan Numanoğlu yönetimine tepki gösterdi.

Konyaspor - Kayserispor maçı tarih ve saati

Konyaspor ile Kayserispor arasındaki Süper Lig maçı 7 Mayıs Pazar günü, saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan tepki görmüştü! İşte PFDK'nın Serhan Çetinsaya kararı
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler