Kayserispor'dan Umut Bulut açıklaması

10.12.2019 - 17:39 | Son Güncellenme: 10.12.2019 - 17:40

Süper Lig’in 14.haftasında Rizespor’u yenerek dikkatleri üzerine çeken Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Rizespor maçının kendileri için ölüm kalım maçı olduğunu söyleyen Gözbaşı, “Puan almamız gerekiyordu, şükürler olsun takımımız çok iyi mücadele etti. Çok heyecan hissettim. Daha olumlu ilerlemeye başladık. Tek hedefimiz ligde kalabilmek. Kayserispor’un ligde kalması için elimizden geleni yapacağız. Olumlu başladık, bu emekler boşa çıkmayacaktır. Şu an kadroda çok eksik var. Sakatlık olsa yerine adam koyamayacağız. Devre arasında takviye yapacağız. Bunları yaptıktan sonra da ligde kalmamak için bir sebep göremiyorum. Önemli olan istek ve bu da bizde var” dedi.

“Umut Bulut kadro dışı değil”

Futbolcularla tek tek görüşme yaptığını söyleyen Başkan Gözbaşı, “Medyada çıkan bazı haberler de çok doğru değil. Umut Bulut kadro dışı değil, kadroya alınmadı. Çünkü antrenmanlara tam çıkmamıştı, hazır değildi. Süreç bittiğinde bilgilendireceğiz.” Diye belirtti.

Tesislerde karargah kurdum

Büyük vaktini tesislerde geçirdiğini söyleyen Gözbaşı, “2 haftadır tesislerde karargah kurdum. Bütün futbolcularla bire bir temas kurdum. Biz bütünlüğü sağladık ve bu olumlu hava da maça yansıdı. Maçtan önce çok neşeliydik. Kaybetmek gibi bir şey düşünmedik. Döndüğümüze ha mutlu olacağız değil. Yeni bir sayfa açıyoruz dedim. Bunu görünce herkes inandı. Ben bundan sonrasının daha güzel olacağını düşünüyorum.  Ziraat Bankası’yla görüşüyorum. Bizim kulübün alması gereken ek bir bölüm var, onu da görüşüyorum. Kulübümüzün medyada yer alması ve tek kadın başkanının olması bize kolaylık sağlayacak. Bu haftayı geçirip görüşmeleri sonra yapacağım. Çoğu sorunu aşmış durumdayız.” diye belirtti.

 AJANSSPOR

 

 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler