Kayserispor'un hedefi şampiyonluk! Hikmet Karaman açıkladı...

28.01.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 15:06

Kayserispor'da, Başkan Berna Gözbaşı ve teknik direktör Hikmet Karaman, TV yayınına konuk oldu. Şampiyonluk için çalışma yapıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Kayserispor'un hedefi şampiyonluk! Hikmet Karaman açıkladı...

Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında çıkışa geçen Kayserispor'un Başkanı Berna Gözbaşı ile teknik direktörü Hikmet Karaman, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Mame Thiam'ın Fenerbahçe performansına göre nasıl daha yararlı olduğunu yorumlayan Karaman, takımın hedefi konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kimle oynuyorlarsa, rakibini tutuyorum"

Afrika Kupası'nda şampiyonluk yolunda ilerleyen Mame Thiam ve Senegal için konuşan Hikmet Karaman, "Mame Thiam dönsün diye Senegal'in elenmesini bekliyoruz ama onlar da şampiyonluğa gidiyor. Kimle oynuyorlarsa, rakibini tutuyorum." ifadelerini kullandı.

"Ortamdan dolayı"

Thiam'dan, Fenerbahçe'ye göre nasıl daha fazla verim aldığını açıklayan Karaman, "Fenerbahçeliler, 'Thiam sizde nasıl oynuyor?' diye soruyor. Bilmiyorum, demek ki ortamdan dolayı." şeklinde konuştu.

"Başarı şampiyonluktur"

İlerleyen dönemlerde hedeflerinin şampiyonluk olacağını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Benim için ilk 8 veya ilk 10 başarı değil, başarı şampiyonluktur. Berna Başkan da bize şampiyonluk için bir çalışma yapmamızı söylüyor. Bu sene bizim geçiş dönemimiz, 15 yeni oyuncu geldi. Takımın omurgasını kurmak zorundayız." dedi.

Kayserispor’un Süper Lig’deki durumu

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 23 haftada 31 puan toplayan Kayserispor, 11. sırada yer aldı. Kayseri temsilcisi, 23 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyetlik performans gösterdi. Hikmet Karaman’ın öğrencileri çıktıkları 23 karşılaşmada 31 kez rakip ağları havalandırırken, kalesinde gördüğü 32 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler