Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten Veda Sinyali

24.04.2023 - 19:36 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 20:32

Bitex Giresunspor'un TFF 1. Lig'den Süper Lig'e taşıyan Hakan Keleş, 4-2'lik Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından taraftara el sallayarak, veda mesajı verdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten Veda Sinyali

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bitexen Giresunspor evinde Medipol Başakşehir'e 4-2 mağlup olarak kümede kalma yolunda büyük bir yara aldı. 

Hakan Keleş'ten veda sinyali

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş maç sonunda sahayı terk ederken tribünlerdeki Giresunspor taraftarına el sallaması ve maçın ardından takımdan ayrılma konusunda dikkat çekici ifadeler kullanması veda olarak yorumlandı.

"İkinci yarı çok farklı bir maç oldu"

Maç sonu basın toplantısında ilk olarak karşılaşmayı değerlendiren Keleş, “Kazanmak çok önemliydi fakat rakibin her geldiği gol oldu bizde gol pozisyonları bulduk ancak kalecimizin hatalı yediği gol karşısında taraftarımız tepki verdi. Kaptan da olsa hatalı goller yiyebilir Ancak taraftarın hemen tepki vermesi bizi üzdü. İkinci yarı çok farklı bir maç oldu. Direkten dönenler attığımız goller inanılmaz bir ikinci yarı oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Giresunspor Başkanı Yamak açıkladı: Transfer yasağı kalkacak mı?
Habere Git

"Bu oyuncular bu tepkileri hak etmiyorlar"

Futbolcuların bu tepkileri hak etmediğini dile getiren Keleş, "Sahada inanılmaz bir mücadele vardı ikinci yarıda. Bu oyuncular bu tepkileri hak etmiyorlar. Bu mücadele ile bu takımı oyuncularımızın ligde tutacağına inanıyorum. İnşallah yıllar sonra çıktığımız bu ligde yeterli desteği vermeyenler pişman olmaz. Bazı şeyleri konuşmak istiyorum ama konuşmak istemiyorum çünkü takım zarar görmesin istiyorum." dedi.

"Bugünkü tepkilerden sonra kaybedebiliriz"

Kendisi ve takımın geleceği için yönetimle konuşacağını ifade eden Keleş, "İmkansızlıklara rağmen müthiş işler yapılmasına rağmen yeterli destek görmemesi bizi üzüyor. Hiç bir oyuncuyu kaybetmek istemiyorum ama bugünkü tepkilerden sonra kaybedebiliriz. Bizi üzen şeyler oldu bundan sonrası için yönetimle oturup konuşacağız, değerlendireceğiz.” dedi.

Keleş'ten taraftara el sallama sorusuna cevap

Hakan Keleş, maç sonunda taraftarlara el sallamasının sorulması üzerine, "O konuda değerlendirmeye yapacağım" cevabını verdi. Genç teknik direktör, "Hafta içinde bir karar alma durumu olabilir mi?" sorusuna ise "Evet" dedi.

3 yıldır takımın başında

Ağustos 2020'de Karadeniz ekibinin başına geçen yerli çalıştırıcı Girseunspor'u 108 maçta çalıştırdı. Takımda 3. sezonunu geçiren çalıştırıcı bu karşılaşmalarda 1.45 puan ortalaması tutturdu.

Takımı Süper Lig'e yıllar sonra çıkardı

Hakan Keleş yönetiminde Giresunspor  2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig'de 70 puan toplayarak 2. sırada Süper Lig'e çıkmayı başardı. Karadeniz ekibinin 1977'den bu yana Süper Lig hasreti sürüyordu.

Bu sezon isteneni veremedi

Bu sezon Süper Lig'de geride kalan 29 maçta Giresunspor yalnızca 27 puan toplayabildi ve 16. sırada kaldı. Karadeniz ekibin maç başı puan ortalaması yalnızca 0.93'de kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler