Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Galatasaray Mağlubiyetinin Sebebini Açıkladı

03.11.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 22:57

Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Kemal Özdeş karşılaşmaya dair açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş, Galatasaray Mağlubiyetinin Sebebini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Konuk ekibin teknik direktörü Kemal Özdeş karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"Onları pozisyonsuz bıraktık"

İlk yarıda istedikleri oyunu oynadıklarını ifade eden Özdeş, "Bu statta Galatasaray'ın oynadığı oyunlara baktığımızda ilk 30 dakikada baskı oluyor. Bu baskıyı ortadan kaldırmak için oyun planladık. İstediğimiz gibi oldu. Onları pozisyonsuz bıraktık. 2 tane çok etkili çıkış yaptık ve bunların ikisi de gol olabilirdi. 32.dakikada yediğimiz ilk golde topun kontrolü bizdeyken ikili mücadeleye evrildi. Ona itiraz ederken rakip iyi bir golle öne geçti. İlk yarıda bilerek topu rakibe verdik." dedi.

"Kötü bir gol yediK"

Basit hatalardan dert yanan Özdeş, "İkinci yarıda biz oyunu karşılamaya çalıştık. Birkaç tane de pozisyon bulduk. Yerleşik pozisyonda iyi bir atakta bir penaltı teması aradı. Orada devam edebilse şut tercihi yapabilse ... Orada 5 kişi itiraz ederken kötü bir gol yedik. Böyle basit hatalarla gol yemek bizim için ciddi sıkıntı. Oyuncularımı kutluyorum." dedi.

"Milli araya kazanarak girmek istiyoruz"

Zorlu deplasmandan puan almak niyetiyle oynadıklarını vurgulayan Özdeş, şu ifadeleri kullandı:

"Puan alma hedefimiz vardı. Yediğimiz gol işimizi bozdu. Bugün burada puan kazanamadık ama standart deplasman oyunumuzu oynadık. Bu bizim için referans olacak. Bu basit golleri itiraz sonrası yememek gerekiyor. Şimdi Kayseri maçı var. Milli araya kazanarak girmek istiyoruz. Galatasaray'ı kutluyorum. Hakemlerin sonuca etki edecek hataları olmadı ama böyle atmosferde takdir hakları oldu. 10 dakika uzadı, 2-3 tane pozisyona girmemiz gerkiyor. Seyir zevki yüksek bir maçı geride bıraktık."

Senin için hazırladığımız haberler