Kemal Özdeş: "Oynanan oyundan memnunum"

14.09.2019 - 01:59 | Son Güncellenme: 14.09.2019 - 01:59

TFF Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında karşılaştığı maçta Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti.

Maç sonu Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Özdeş'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Olası bir Galatasaray baskısı olabilirdi ilk bölümde. Oyunun ilk 15 dakikasında istediğimiz oyunu oynadık. Pas yönünde onları baskı altına almak işimize yaradı. Birkaç fırsatımız var. 15. dakikadan sonra merkezden oynamaya başlayan bir Galatasaray, merkezi kapatıyorsunuz bu kez kanatlardan geliyorlar. Savunmaya çarpan bir topla gol yedik.

İkinci yarı ilk 15 dakika yine topa sahip olduk, iyi kapattık. Değişikliklerden sonra oyun bizim için biraz düştü. 80. dakikadan sonrayı heba ettik. Biz geniş alan takımıyız. Kenardan çok katkı alamadık ama oynanan oyundan memnunum. Bugün ilk 4 haftaya baktığımızda kayıp yaşıyoruz ama iyi ve planlı bir oyun oynuyoruz. Bu bizim için önümüzde bir umut.

4 maçta 1 puan almamız elbette psikolojik bir baskı yaratır. Lig uzun bir maraton. Bu büyük bir baskı oluşturmayacaktır. Elbette korkuları olacaktır ama bu planlı oyunu sürekli hale getireceğiz. Önümüzdeki hafta sakat oyuncularımız da geri dönecek. Bizim için de lig önümüzdeki hafta başlayacak.

Falcao'yu savunmak için oyuncularıma taktik vermedim Galatasaray'ın etkili oyuncuları var sadece Falcao'yu savunursak diğer oyuncuları savunmamız lazım olacaktı. Galatasaray gibi takıma karşı takım olarak oynamak lazımdı. Pozisyon zenginliği olmadı bugün. Querasma gibi bu yaşta bu düzeyde oyuncuların gelecekte ki oyuncularımız için olumlu etki yaparlar. Ondan mutluyum, bize çok katkı sağlayacak. Ondan da ileri de daha iyi faydalanacağız diye düşünüyorum. Tam bir lider. İleri de bize daha iyi verim verecektir.

Senin için hazırladığımız haberler